Linux systemadministrator

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en teknisk velfunderet Linux systemadministrator til drift, vedligehold og udvikling af vores server og backendsystemer. Har du de rette tekniske kvalifikationer og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at udvikle dig, så læs videre

Sted: Aarhus

Bliv en del af et team med høj faglighed og drive

Som systemadministrator i Stofa får du ansvar for drift og udvikling af server- og backendsystemer, ligesom du vil fungere som støtte til virksomhedens Network Operations Center og udviklingsafdelingen.

Herudover kommer du til at indgå i diverse projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server- og backend delen af projektet. Derfor er det vigtigt, at du har sans for at samarbejde og sparre med kolleger, ligesom du kan arbejde selvstændigt.

 

IP Services har ansvaret for installationerne bag bredbånd, TV samt interaktive tjenester. Kulturen er præget af engagement og interesse for de systemer og teknologier der arbejdes med, samt ansvarsbevidsthed for opgaverne. Du passer godt ind, hvis du ikke kan lade være med at sætte sig ind i nye komplekse problemstillinger/teknologier. Og hvis du samtidig motiveres af at tage udfordringer op og komme i mål med opgaverne.

 

Som en del af IP Services, bliver du en del af et velfungerende team med 12 kolleger og en leder, der lægger vægt på et respektfuldt samarbejde og, som sætter frihed under ansvar højt på agendaen.

IP Services er en afdeling, hvor trivsel og god kommunikation er vigtige parametre. Derfor sætter vi pris på et afslappet og uformelt miljø, hvor humor er en naturlig del af hverdagen.

 

Afdelingen arbejder ud fra Scrum-metoden for at sikre optimal sparring og overblik på tværs i teamet.

 

Drifts- og udviklingsopgaver

Du vil opleve succes i stillingen, når du kan løfte nedenstående opgaver:

  • drifte og vedligeholde egenudviklede systemer - primært Linux
  • renovere og udvikle eksisterende systemer evt. ved loadbalancering, clustering, redundans etc.
  • indgå i driftens bagvagt-ordning
  • automatisering
  • dokumentation
  • it-sikkerhed

 

Tekniske kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har interesse for og solid erfaring med:

  • Linux (CentOS / Ubuntu)
  • Scripting: (eks. BASH/PHP/Perl)
  • OpenSource

 

Derudover er det en fordel, hvis du har erfaring med en eller flere af følgende områder: Kubernetes/OpenShift, MySQL, Puppet, IT-Sikkerhed, E-mail platform.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

 

Ansøgning og yderlig information om stillingen

Vi samarbejder med SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering om denne rekruttering. SCR varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Stofa, og der vil blive afholdt samtaler løbende. Hvis stillingen har vakt din interesse, ansøg venligst via linket her. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

 

Stofa er en del af Norlys-koncernen, som er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark. Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet.