IT-projektleder

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en IT-projektleder til styring af projekter ifm. udvikling og drift af kundevendte IP-tjenester. Har du en passion for at udfolde dine projektlederevner yderligere, så er du måske den kollega, vi søger til Stofa IP Services.

Sted: Aarhus

Bliv en del af et team med høj faglighed og drive

Som IT-projektleder vil du blive en del af IP Services. Et velfungerende team bestående af 12 kolleger, og en leder der vægter et respektfuldt samarbejde og frihed under ansvar højt. Som projektleder i IP Services, vil du ikke bare arbejde tæt sammen med kolleger fra afdelingen, men du vil også komme til at have et tæt samarbejde med IT-eksperter og projektledere på tværs af Norlys-organisationen.

 

I IP Services udvikler og drifter store dele af IT-produktionsplatformen bag Stofas IP tjenester (TV, WebTV, VoIP, backend services etc.)

Samarbejdet i afdelingen er præget af tillid og humor, så vi i en travl hverdag fastholder et sundt og positivt arbejdsmiljø. Vi lægger vægt på at støtte hinandens faglige og personlige udvikling gennem sparring, udvikling og spændende opgaver.

 

Skarp IT-projektleder med teknisk baggrund

Du har arbejdet med projektledelse fra lignende stillinger, hvor du har opnået solid erfaring og er IT-mæssigt velfunderet. Afdelingen benytter som udgangspunkt Linux og open source baseret software til IT-drift. Derfor er kendskab til dette et plus. Du kommer til at have en bred kontaktflade i organisationen, og derfor er det en fordel, hvis du er skarp til formidling og dialog.

 

Du håndterer forandring med ro og overblik. Samtidig har du sans for detaljen og er en sand mester i at sætte og følge en skarp og velstruktureret projektplan. Du tager ansvar for dine opgaver og finder det motiverende at drive dem helt i mål. Som projektleder ser du værdien i at arbejde sammen og få det bedste frem i teamet.

 

Dine arbejdsopgaver vil særligt bestå af

  • Interne projekter i afdelingen, såvel som tværgående projekter i samspil med andre projektledere
  • Varetagelse af koordinering og kommunikation i forbindelse med gennemførelse af IT-projekter

 

Ansøgning og yderlig information om stillingen

Vi samarbejder med SCR – Skandinavisk Computer Rekruttering om denne rekruttering. SCR varetager rekrutteringsprocessen på vegne af Stofa, og der vil blive afholdt samtaler løbende. Hvis stillingen har vakt din interesse, ansøg venligst her. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør Jan Høllsberg på tlf. 22 91 77 22 eller mail jh@scr.dk.

 

Stofa er en del af Norlys-koncernen, som er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Vi vil skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark. Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet.