Management Assistant med gode koordinerings- og kommunikationsevner

Motiveres du af struktur, planlægning og koordinering? Er du serviceminded og god til at skabe relationer på tværs af afdelinger samt have mange bolde i luften? Så er du måske den kollega vi har brug for…

Sted: Aarhus

Nyoprettet, dedikeret afdeling

Du bliver en del af den nyoprettede stabsfunktion ”Management & KPI” i Produktion og Service – Norlys Tele. I afdelingen får du 3 dygtige kolleger, der er placeret i hhv. Århus og Brønderslev. Med deres store erfaring og gode kendskab til forretningen, vil de blive dine primære sparringspartnere. I afdelingen er der en fælles dedikation til at afdeling skal lykkedes med sine opgaver og et stort ønske om at skabe en gode arbejdskultur med frihed under ansvar.

 

Administrativ tovholder

Du skal i jobbet som Management Assistent supportere ledergruppen, med en bred vifte af administrative opgaver. Din primære opgave bliver at skabe overblik, sammenhæng og få processerne på tværs til at køre så smertefrit som muligt.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

  • - Lave præsentationer og referater til diverse møder
  • - Lede mindre projekter f.eks. i forbindelse med events og møder
  • - Kontaktperson på administrative opgaver
  • - Tovholder på forskellige ad hoc-opgaver

 

Relations skabende og kommunikerende blæksprutte

Uddannelse er ikke et krav, men det vil være en klar fordel, hvis du har forrentningsforståelse, er vant til at arbejde i MSOffice og har gode kommunikative evner, både mundtligt og skriftligt. Da du får en stor berøringsflade og skal agere blandt mange forskellige mennesker, er det vigtigt at du er relations skabende, og har en fornemmelse for, hvad der sker ude i forretningen. Samtidig er det vigtigt, at du kan lide at planlægge og er punktlig i forhold til detaljer og deadlines.

Da du skal supportere ledergruppen, og deltage i ledermøder vil der fra tid til anden være behov for, at arbejde på andre lokationer end den primære.

 

Skal vi arbejde sammen?

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så skynd dig at send en ansøgning til afdelingsleder, Ditte Pedersen, på ditp@stofa.dk. Vi holder samtaler løbende, og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ditte på tlf. 61302868. Du kan læse mere om Ditte her.

 

Hvem er Norlys?

Norlys er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Vores formål er at sikre stabil energi og internet til alle – både i byerne og på den yderste markvej. Med ledninger, rør og kabler fører vi strøm, gas og data ud til danske hjem, virksomheder og institutioner. Vi skaber forbindelser mellem mennesker, giver energi til det moderne liv og bidrager til den grønne omstilling. Med ordentlighed og ambitioner tager vi i fællesskab ansvar for mere end os selv.

Søg stilling