Erfaren og teknisk stærk User Access Manager med gode samarbejdsevner

Har du erfaring med den tekniske opsætning af IAM-systemer og kan du balancere kunsten imellem den rette compliance og brugervenlighed? Kan du omsætte forretningens behov til brugbare tekniske løsninger og vil du være med til at udvikle det nye IAM-system i landets største energi- og telekoncern? Så er det måske dig, der skal være vores nye User Access Manager.

Sted: Esbjerg, Silkeborg, Aarhus

Eniig og SE er fusioneret og hedder nu Norlys. Du får her en unik mulighed for at sætte dit aftryk på opbygningen og implementeringen af koncernens nye IAM-system.

Som User Access Manager bliver du en del af IT Service management, en nyoprettet afdeling i Norlys under IT Operations. Vi står overfor et større projekt med implementering af et IAM-system, som skal favne den nye Norlys koncern med 2500 interne medarbejdere og et stort komplekst system landskab.

Kan du se løsninger og eksekvere på dem?

Sammen med dine to kollegaer står du overfor opbygningen og implementering af et IAM-system. De relevante processer for onboarding, mover og leaver skal understøttes og alle opgaver omkring rettighedsbestillinger skal flyde igennem systemet.

Vi ønsker at sikre, at alle medarbejdere har adgang til de nødvendige programmer, samt de brugerrettigheder, der afspejler medarbejderens arbejdsfunktion - Hverken mere eller mindre.

Struktur, sparring og dokumentation

Er noget du behersker til fulde og du kan begå dig i alle kroge af forretningen. Sammen formår I at omsætte forretningens behov og ønsker til de ”rigtige” IT tekniske løsninger, som sikrer både det brugervenlige aspekt, samt den rette compliance.

Overblik og teamplayer

Som person er du udadvendt, energisk og målrettet. Du formår at være en stærk sparringspartner og også at arbejde selvstændigt. Du er er både løsnings- og samarbejdsorienteret og en god formidler i både skrift og tale. Vi forstiller os desuden, at du har:

  • Teknisk erfaring med et IAM- system og opsætning heraf
  • Arbejdet med opbygning af roller
  • Kendskab til SOD opsætning og godkendelses processer
  • Arbejdet med opfølgning, auditering og kontroller
  • Generel forståelse for arbejdet omkring IT Sikkerhed og politikker og implementering heraf
  • Kendskab til processer omkring medarbejder-rekrutteringer mv.
  • Projekterfaring fra lign. implementeringer

 

Du kan få fast arbejdsplads i enten Silkeborg, Århus eller Esbjerg, men må forvente at pendle mellem lokationerne.

Vi kan tilbyde

En spændende og udfordrende stilling i en top-50-virksomhed i rivende udvikling og en spændende branche i konsolidering. Du kommer til at spille en central rolle i opbygningen af Identity Access Management funktionen og den efterfølgende drift heraf sammen med dine to kollegaer.

Vi er en organisation med højt til loftet, gode udviklingsmuligheder og konkurrencedygtige ansættelsesforhold med sundheds- og pensionsordning. Vi holder hinanden op på vores værdier, og vi tror på, at trivsel og performance går hånd i hånd. Det er vores ambition at være en af landets bedste arbejdspladser.

Lyder det som noget for dig?

Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Lotte Kjærgaard Rønneby på tlf. 2928 6165. Vi indkalder til samtaler løbende så send din ansøgning hurtigst muligt.

 

 

 

Søg stilling