Dedikerede salgskonsulenter på deltid til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger lige nu 2 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

VI GØR HINANDEN STÆRKERE
Vi tilbyder mere end bare et job – du bliver en del af et professionelt, uformelt og fleksibelt arbejdsmiljø. Vi er et modent team med et højt kompetenceniveau, hvor dine kolleger løbende vil samarbejde med dig omkring udviklingen af dine kompetencer, så du hele tiden kan forbedre dine resultater og udvikle dig personligt og fagligt i jobbet.

MÅLRETTET DIALOG
Din opgave bliver med en målrettet dialog at kontakte såvel helt nye som eksisterende SE-kunder og sikre, at de har de rigtige løsninger i forhold til deres behov inden for el og gas.

KAN DU GENKENDE DIG SELV?

- Du arbejder selvstændigt, engageret og målrettet

- Du trives med udfordringer, og lader dig ikke slå ud af et "nej"

- Du kan skabe tillid og troværdighed i telefonen

- Du trives i et energisk miljø, hvor du har frihed under ansvar

Når du vælger at arbejde for SE og lægge dine kræfter her, er vi også klar til at give dig noget igen. Din markedsværdi skal stige, mens du er hos os. Vi taler åbent om mulighederne for at udvikle sig, både i og uden for SE. Ingen ambitioner er et tabu her.  Derudover sørger vi for løbende at udvikle dig via uddannelse, sparring og coaching.

Du er selv med til at planlægge dine vagter, som fra mandag til torsdag foregår i tidsrummet kl. 14.00 til kl. 19.00 og fredag fra kl. 10.00 til kl. 15.00. Du kan forvente at arbejde mellem 8-10 timer om ugen, men med mulighed for flere timer. Hertil medføre en attraktiv timeløn samt provision.

VIL DU MED PÅ HOLDET?
Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når stillingen er besat. Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Teamleder Morten Kristensen på 3092 0699 eller mork@se.dk.

SE ER BLEVET TIL NORLYS
SE og Eniig er fusioneret og hedder nu Norlys. Vi er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Som Norlys vil vi skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.


Norlys-koncernen ejer: Stofa, Stofa Erhverv, Boxer, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet

 

Søg stilling