Projektleder med fokus på teknik og netværksinfrastruktur

Har du lyst til at spille en central rolle i udbygningen, opgraderingen og vedligeholdelsen af netværksinfrastrukturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern? Er du teknisk skarp, struktureret og brænder du for at skabe fremtiden netværksinfrastruktur i hele Danmark? Så kan vi tilbyde spændende udfordringer og udvikling…

Sted: Aarhus, Sønderborg, Silkeborg

Fællesskab på tværs

Du bliver en del af vores Kapacitet & Planlægning afdeling – vi er fordelt på flere lokationer, men det mindsker ikke fokus på sammenholdet – tværtimod. Afdelingen vægter sammenholdet højt, har en uformel omgangstone og har stor fokus på udvikling og læring. Du vil få en leder der selv har stort kendskab til det tekniske område og som vægter åbenhed og ærlighed højt, da der er stor frihed i jobbet.

 

Du er struktureret og skaber sammenhæng i Norlys!

Som faglig projektleder er du med til at udbygge telco-netværket der skal understøtte fiber- og coax husstandende i vores forsyningsområde samt hos vores partnere. Vores primære rolle er at sikre at vores netværksinfrastruktur når frem til rette sted, på rette tid og på rette måde. Det er med andre ord vores afdeling der kontinuerligt planlægger for udbygningen af vores telco-netværk til mere end vores 700.000 andelshavere. Din rolle bliver derfor, ud over at have tæt dialog med de afdelinger, som bygger den fysiske infrastruktur, løbende at planlægge og projektere netværksudbygninger, samt overvåge/opgradere kapaciteten i netværket.

 

Din primære arbejdsopgaver bliver:

  • Planlægge udbygninger og opgraderinger af vores landsdækkende infrastruktur
  • Sikre løbende dialog med leverandører
  • Sikre løbende dialog med sparringspartnere i andre afdelinger
  • Sikre at mål og midler hænger sammen så deadlines kan overholdes.

 

Du bliver desuden en del af en spændende rejse, når vi i de kommende år sætter fokus på åbningen af vores fibernet til forskellige service providere.

 

Bred viden om netværk & brænder for projektstyring

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for os – til gengæld er det vigtigt, at du har lyst til at gøre en forskel og har en naturlig interesse for hele tiden at lære nyt og blive fagligt udfordret. Du kommer måske med erfaring som Netværkstekniker, Netværksspecialist, Ingeniør eller noget helt fjerde. Optimalt har du kendskab til, og interesserer dig for IP-netværk, fiber og coax, men det er også i orden, hvis du ikke kender til alle aspekter af vores faglige område ud og ind. Vi skal nok sørge for at klæde den rette kandidat på.

Som person er du nysgerrig anlagt, har flair for opgavestyring og er struktureret anlagt. Du trives i rollen som projektleder og er ambitiøs på både dine egne og koncernens vegne. Derudover har du en professionel stolthed omkring dit arbejde, og stræber naturligt efter hele tiden at optimere og forbedre dit arbejde og vores netværk. Det er en fordel hvis du har kendskab til Prince2 og ITIL eller lignende.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Skal vi kæmpe sammen?

Lyder ovenstående som noget for dig, så skynd dig at send en ansøgning. Vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat. Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du mere end velkommen til at kontakte afdelingsleder, Thomas Rasmussen, på tlf. 3092 0540.

 

Norlys er dannet i en fusion mellem SE og Eniig. Vores formål er at sikre stabil energi og internet til alle – både i byerne og på den yderste markvej. Med ledninger, rør og kabler fører vi strøm, gas og data ud til danske hjem, virksomheder og institutioner. Vi skaber forbindelser mellem mennesker, giver energi til det moderne liv og bidrager til den grønne omstilling. Med ordentlighed og ambitioner tager vi i fællesskab ansvar for mere end os selv.

Søg stilling