Senior Forretningskonsulent med erfaring inden for projektledelse og forretningsudvikling

Vil du være med til at spille en afgørende rolle for at skabe forretningsmæssigt indsigt og værdi for en af Danmarks førende virksomheder inden for distribution af el? Motiveres du af muligheden for at blive en værdsat sparringspartner i organisationen? Så er det dig, som vi leder efter som vores nye Senior Forretningskonsulent i Norlys-koncernen.

Sted: Esbjerg

Som Senior Forretningskonsulent bliver du en nøgleperson på den spændende rejse, hvor vi sammen får mulighed for at sætte dagsordenen i vores nye Norlys-koncern. Vi vil være den bedste i branchen til en effektiv drift og udbygning af vores el-net samt understøtte den grønne omstilling af det danske distributionsnet. Du bliver en del af funktionen Business Management, som understøtter hele vores net-selskab på et operationelt, taktisk og strategisk niveau. Opgaverne spænder vidt fra optimering og ensartning af arbejdsgange, projektledelse af strategiske projekter, løsning af ad hoc udfordringer og udarbejdelse af beslutningsoplæg til den øverste ledelse.

Dine primære opgaver bliver at:

• Have fokus på at optimere vores arbejdsgange og processer

• Drive forandringer og løbende forbedringer i den daglige drift, hvor du møder dine kollegaer i øjenhøjde

• Udarbejde beslutningsoplæg til styregrupper og ledelsen for de projekter, som du er ansvarlig for

• Projektledelse af strategiske vigtige projekter i vores forretning

• Arbejde på tværs af vores værdikæde og motivere til et godt samarbejde på tværs

• Sparringspartner for ledelsen vedrørende den fremtidige strategi

Norlys-værdierne:
Vores tre værdier – fællesskab, ordentlighed og ambitioner – vil du dagligt opleve som en del af teamet. Vi står sammen hver dag for at sikre stabil drift og udvikling af vores elnet, så både kunder, ejere og partnere oplever, at vi sammen med resten af koncernen går forrest i at sikre den grønne omstilling.


Hvem er du?
Du har en kommerciel uddannelse inden for økonomi og virksomhedsledelse som cand.merc., cand.oecon. eller lignende. Alternativt har du en ingeniøruddannelse suppleret med en kommerciel uddannelse som HD. Yderligere har du har mere end 5 års erhvervserfaring inden for strategi, projektledelse og forretningsudvikling. Din erfaring skal du blandt andet bruge til atudarbejde business cases og knivskarpe beslutningsoplæg. Du skal desuden have erfaring med at kortlægge og optimere arbejdsgange og drive forandringer.

Du skal kunne tale og skrive dansk og engelsk på et professionelt niveau.

Det er en fordel, hvis du på forhånd har kendskab til energibranchen.
Du er desuden selvkørende samtidig med at du tager ansvar og inddrage dine kollegaer i at finde nye løsninger på dagligdagens udfordringer. Som person skal du være god til at kommunikere med de forskellige typer af kollegaer.

Vi tilbyder:
Du vil i det daglige opleve en stor frihed og ansvar til at løse dine opgaver. Hverdagen vil være præget af dynamik med plads til at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Vi vil være blandt Danmarks bedste net-selskaber, og derfor er det vigtig for os, at vi hele tiden dygtiggør os og gør tingene bedre hver dag. Derudover har vi et meget uhøjtideligt arbejdsmiljø med gode engagerede kolleger – hvor en god stemning og samarbejde altid er i højsædet.  

Er det dig vi søger?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director Jesper Klitgaard Frederiksen på 24 37 02 36. Du er velkommen til at besøge Jespers linkedinprofil her.
Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når stillingen er besat.

Det primære arbejdssted er Esbjerg – men du må forvente, at arbejdsdage i Silkeborg og Støvring forekommer.

SE er blevet til Norlys
SE og Eniig er fusioneret og hedder nu Norlys. Vi er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Som Norlys vil vi skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark. Norlys-koncernen ejer Stofa, Stofa Erhverv, BoxerTV, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet.

Søg stilling