Stærk senior proceskonsulent til koncernkompetencecenter

SE og Eniig er fusioneret og tilsammen er vi Norlys. Det betyder, at vi har mange spændende opgaver, der skal løses, og derfor søger vi en skarp senior proceskonsulent. Vil du være med til at skabe et effektivt Norlys, hvor processerne er optimerede og er et sikkert fundament for succesfulde resultater. Motivers du af udfordringer, er du en stærk facilitator, kan du sætte en retning for procesarbejdet, og kan du opbygge stærke faglige relationer på tværs af forretningen? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

Sted: Esbjerg, Silkeborg, Aarhus

Et stærkt kompetencecenter indenfor processer

I Norlys har vi fokus på at etablere effektive processer, der understøtter den gode kundeoplevelse, og er medvirkende til at skabe de gode resultater. Vi er i gang med at etablere et kompetencecenter indenfor processer. Du skal indgå i det centrale team, og samarbejde med proceskonsulenterne i divisionerne.

 

Stillingen som senior proceskonsulent hører hjemme i vores corporate funktion Strategi & Forretningsudvikling. Som Senior proceskonsulent kommer du til at arbejde tæt sammen med både ledere og medarbejdere i Norlys’ forskellige divisioner, både indenfor tele og energi.

 

Brede proceskompetencer, som i den grad kan skabe værdi i hele forretningen

Du skal være med til at bringe Norlys på et højere niveau rent procesmæssigt. Du skal for alvor få proceskonceptet til at leve i forretningen, og kunne optimere og forankre forandringerne ved brug at værktøjer som Lean, BPM, kunderejse, forandringsledelse etc.  Du skal gøre brug af din kreativt og lade dig inspirere af teknologiske muligheder – alt sammen med konstant fokus på at skabe værdi for kunden.

 

Dine arbejdsopgaver og ansvarsområder vil være at:

 • Drive og facilitere større og komplekse procesoptimeringsforløb, herunder sikre de rette metodevalg gennem forløbet for at komme helt i mål med forandringerne.
 • Samarbejde med lederne i forretningen for at sikre, at procesejerskabet lever og processerne understøtter det daglige arbejde og bringer organisationen videre.
 • Sætte procesarbejdet ind i et strategisk perspektiv, og kunne agere ”trusted advisor” for ledelsen i områderne.
 • Sætte rammerne for Norlys´ procesarbejde og videreudvikle koncepter for procesoptimering og implementere dette i organisationen, og sikre en tæt sammenhæng til kunderejsen.
 • Sikre en høj og ensartet kvalitet i vores procesdokumentation, blandt andet ved at støtte proceskonsulenterne i divisionerne.
 • Etablere og understøtte netværk indenfor procesarbejdet, på tværs af forretningsområderne.

 

Du motiveres af resultater, struktur og kreativitet

Du motiveres af at opnå resultater sammen med andre. Du er en ægte selvstarter, der trives i et travlt miljø med frihed under ansvar, hvor du kan være kreativ og nytænkende. Du udfordrer, kommer med ideer og følger dem helt til dørs. Du evner at sætte dig ind i komplekse problemstillinger og formidle dem videre i et forståeligt sprog. Du er både pragmatisk og vedholdende, og forstår at skabe stærke relationer i din kommunikation med andre. Du bliver nysgerrig på opgaver, som ikke lige umiddelbart har en indlysende løsning, og sørger også for, at denne type opgaver drives i mål.

 

Du har en længere videregående uddannelse og minimum 5 års erfaring med både procesoptimering og implementering i flere organisationer og brancher.

 

Du er velfunderet indenfor flere forskellige faglige områder som:

 • Projektledelse, stærk i både at planlægge, drive og implementere.
 • Change Management, håndtering og implementering af forandringer.
 • Undervisning, læring og kommunikation
 • Procesoptimering, Lean og implementering af løbende forbedringer.
 • Touch-point analyse og customer journey mapping

 

Vil du med på vores rejse?

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Director, Lean, Process & Change Lisbeth Helt Bergholt på 2113 0299. Vi indkalder til samtaler løbende, så send os din ansøgning hurtigst muligt. Vi tager jobannoncen ned, når stillingen er besat.

 

SE er blevet til Norlys

SE og Eniig er fusioneret og hedder nu Norlys. Vi er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern med 2.500 medarbejdere, 1,5 millioner kundeforhold og mere end 700.000 andelshavere. Som Norlys vil vi skabe bedre oplevelser for vores kunder og samtidig styrke digitalisering og grøn omstilling i Danmark.

 

Norlys-koncernen ejer Stofa, Stofa Erhverv, Boxer TV, Eniig Fiber, Eniig Energi, SE Energi & Klima, N1 og Evonet.

 

Søg stilling