QA Specialist - Test af streaming-apps og set-top bokse

Brænder du for at arbejde med, og udvikle dig inden for, test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Og vil du arbejde med bla. Android Set-top boks, Android & IOS WebTv App, Chromecast & AppleTv? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Faglighed og godt kollegaskab

Du bliver en del af en udviklingsafdeling med et ungt miljø og højt til loftet, hvor der er masser af spændende projekter samt engagerede kolleger, som brænder for deres job. Du får en stor berøringsflade og vil have løbende kommunikation med mange forskellige interessenter. Du får en leder der involverer sig i sit team og de resultater der skabes og som har fokus på frihed under ansvar samt teamets trivsel. Dit ansvar stiger med dine kompetencer og ambitioner.

 

Ansvar for flere udfordrende platforme

Du får en central rolle i opkvalificeringen af såvel nye som allerede eksisterende quality assurance processer. Som en del af QA teamet får du ansvar for en eller flere af de eksisterende platforme, hvor du skal etablere og gennemføre detaljerede tests- og kvalitetssikringsprocesser, dokumentere disse og sikre, at de implementeres.

 

Dine primære opgaver er:

  • Udarbejde og implementere testcases i forbindelse med produktudvikling og designfaser
  • Koordination af tests og processer i samarbejde med produktudvikling, udviklere og QA kolleger
  • Udarbejde og vedligeholde dokumentation
  • Samarbejde med eksterne leverandører i både ind- og udland
  • Udføre tests på eksisterende produkter og platforme

 

LYST TIL AT VÆRE MED FRA STARTEN – DESIGN OG EKSEKVERING

Du har gerne erfaring med professionel test og kvalitetssikring af software og/eller hardware integration samt en relevant uddannelsesmæssig baggrund. Du har kendskab til udvikling og test på Android/iOS platforme og gerne erfaring med automatiseret test og unittest. Har du kendskab til Linux, IP-netværk, teleinfrastruktur eller provisionering og JIRA, er det klart en fordel.

 

Som person er du selvkørende og ser samarbejde og agil udvikling som en mulighed for at vokse fagligt og socialt. Du er struktureret og analytisk i din tilgang til test og kvalitetssikring og forstår at balancere mellem kvalitet og forretning. Derudover har du erfaring med at specificere kvalitetskrav og målsætninger for produktudvikling i en iterativ release-cyklus.

Sprogligt er du flydende på dansk og engelsk i såvel skrift som tale.

 

Skal vi kæmpe sammen?

Lyder dette som en udfordring for dig? Så skynd dig at send en ansøgning. Vi holder samtaler løbende, og lukker rekrutteringen når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder, Martin Damsgaard Christensen, på tlf. 30920727. Du kan læse mere om Martin på LinkedIn her.

Søg stilling