Ledige stillinger i SE

Tekniker, konsulent, kundeservicemedarbejder, praktikant eller noget helt femte? Måske dit kommende job er hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger. 

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i SE-koncernens aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 

15-04-2019

Butikskonsulent til Stofa Butikken i Horsens, deltid

Er du studerende og ønsker du dig et fedt studiejob? Til Stofa butikken i Horsens søger vi en kollega, som brænder for teknik og face-to-face kundebetjening.

Sted: Horsens, B

Læs mere
11-04-2019

Trainee !!! - er du fyldt med energi, så SE her…

Er du finansøkonom og har du mod på 2 spændende år i SE-koncernen som trainee, så vil du hos os få muligheden for at få et unikt mix af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret indenfor økonomi-områdets forskellige aspekter. Vi sikrer dig en optimal blanding mellem teoretisk viden og praktisk erfaring.

Sted: Esbjerg

Læs mere
08-04-2019

Dygtige PHP udviklere til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med til at udvikle applikationer i en virksomhed, hvor dit arbejde virkeligt betyder noget. Brænder du for at gøre en forskel og selv være med til at bestemme hvor udviklingen går hen, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere
07-04-2019

Stofa i Sønderborg søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Sønderborg.

Sted: Sønderborg

Læs mere
04-04-2019

Deltids Butikskonsulent med fokus på kundeservice i øjenhøjde

Skal du studere efter sommerferien og ønsker du dig et fedt studiejob? Til Antenneforeningen Aarhus medlemsbutik søger vi en kollega, som brænder for teknik og face-to-face kundebetjening.

Sted: Aarhus

Læs mere
03-04-2019

Linux Systemadministrator

Vi søger en Linux Systemadministrator, som får ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom rollen indebærer støtte til vores Network Operations Center og udviklingsafdeling.

Sted: Aarhus

Læs mere
01-04-2019

Kok til lækker kantine

Vil du være en del af den daglige drift i vores kvalitetsbevidste kantine i Sønderborg? Og ønsker du at sikre den bedst mulige kundeoplevelse? Så skynd dig at læse videre…

Sted: Sønderborg

Læs mere
22-03-2019

Marketingkoordinator

Til vores marketingteam søger vi en kollega, som vil være med til at sikre, at vi skaber en rød tråd på tværs af vores nationale og lokale kampagner. Vil du være med til at løfte vores marketingaktiviteter op til næste trin og være med til at repositionere vores brand? Så er du måske vores nye marketingkoordinator.

Sted: Aarhus

Læs mere
18-03-2019

Erhvervssupporter med flair for teknik

Har du stor flair for teknik, og kan du gennem dine kommunikative evner formidle et klart budskab på en enkel og forståelig måde på til tider komplekse og svære tekniske løsninger? Kan du se dig selv på en sjov og uhøjtidelig arbejdsplads, med højt til loftet og med store muligheder for personlig udvikling? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du nu mulighed for at blive en del af Stofa´s Erhvervssupport.

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Application landscape and IT-service owner

Do you want to gain extensive experience working with applications as IT-service owner? And do you want to be a part of improving our current services and costumer experiences? If the answer is "YES" this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Project Manager DDM (The Digital Engine)

Do you want to develop your skills within IT-project management? And want to learn from some of the best in their area? This could be an internship for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Network Technician

Do you want to gain hands on experience within IT migration? And want to be a part of developing the technical IT setup in our power grid network to the next level? Then this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
25-02-2019

Tekstforfatter-praktikant med flair for formidling

Er du god til at formidle og skrive? Har du en stærk kommerciel forståelse og et godt øje for marketing? Og vil du vide, hvordan et in-house bureau arbejder? Så skal du i praktik hos SE og Stofa!

Sted: Brøndersle

Læs mere
25-02-2019

Grafisk praktikant med øje for visuelle oplevelser

Er du grafisk begavet? Ved du, hvordan det visuelle understøtter og løfter et budskab? Og vil du vide, hvordan et in-house bureau arbejder? Så skal du i praktik hos SE og Stofa!

Sted: Brøndersle

Læs mere
25-02-2019

Motiverede Kundekonsulenter med fokus på det gode salg

Kan du lide at yde en god service og motiveres af, til tider udfordrende opgaver, i en branche under konstant udvikling? Vil du være en del af et godt team, hvor hovedopgaven er at servicere og hjælpe vores kunder igennem det gode salg (inbound), men hvor der samtidig er plads til sjov? Så er det dig vi søger!

Sted: Aarhus

Læs mere
22-02-2019

Praktik i spændende kommunikationsafdeling?

Har du flair for strategisk kommunikation og formidling? Og ønsker du at få det maksimale ud af din praktik i efteråret 2019 med varierende opgaver fra et team, som selv brænder for netop dette? Så er det om at læse med her...

Sted: Aarhus, Esbjerg

Læs mere
19-02-2019

Talfokuseret praktikant til kommercielt team

Ønsker du at tilegne dig viden omkring arbejde med kommercielle værktøjer? Og vil du have erfaring med projektarbejde inden for salg og events? Så er her en praktikplads for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
31-01-2019

Erfaren og teknisk IT-Projektleder

Formår du at skabe resultater og navigere blandt mange informationer og interessenter? Og ønsker du en bærende rolle i SE’s systemudviklingsprojekt, som skal medvirke til øget digitalisering og effektivisering af organisationen? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Esbjerg, Aarhus

Læs mere
25-01-2019

Stofa i Århus søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Aarhus

Læs mere
25-01-2019

SE i Esbjerg søger dedikerede salgskonsulenter til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger 2 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere