Ledige stillinger

SE og Eniig er fusioneret og hedder nu Norlys. Se vores ledige stillinger her på siden, på eniig.dk/job eller N1.dk/job.

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i vores aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 


15-08-2019

Stærk senior proceskonsulent til koncernkompetencecenter

SE og Eniig er fusioneret og tilsammen er vi Norlys. Det betyder, at vi har mange spændende opgaver, der skal løses, og derfor søger vi en skarp senior proceskonsulent. Vil du være med til at skabe et effektivt Norlys, hvor processerne er optimerede og er et sikkert fundament for succesfulde resultater. Motivers du af udfordringer, er du en stærk facilitator, kan du sætte en retning for procesarbejdet, og kan du opbygge stærke faglige relationer på tværs af forretningen? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

Sted: Esbjerg, Silkeborg, Aarhus

Læs mere
15-08-2019

Senior Forretningskonsulent med solid erfaring inden for projekt- og forandringsledelse

Vil du være med til at spille en afgørende rolle for at skabe forretningsmæssigt indsigt og værdi for en af Danmarks førende virksomheder inden for distribution af el? Motiveres du af muligheden for at blive en værdsat sparringspartner i organisationen? Så er det dig, som vi leder efter som vores nye Senior Forretningskonsulent i Norlys-koncernen.

Sted: Esbjerg

Læs mere
08-08-2019

Erfaren teknisk projektleder med gode samarbejdsevner

Har du erfaring med projektledelse, og har du lyst til at være en del af Danmarks største energi- og telekoncern? Trives du med at have flere projekter i gang på samme tid, og formår du at overholde deadlines og kvalitetssikre projekter løbende? Så er det måske dig, vi søger som teknisk projektleder.

Sted: Aarhus, Silkeborg, Kolding, Aalborg, B

Læs mere
06-08-2019

Driftsassistent med flair for planlægning og samarbejde

Er du den fødte koordinator? Og kan du med dine stærke samarbejdsevner og strukturerede tilgang sikre at vores kundekonsulenter har en hverdag, hvor de kan levere den bedste kundeoplevelse? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Silkeborg

Læs mere
06-08-2019

Norlys søger leder for nyoprettet IT-område for Digital Workplace

Er du passioneret for at hjælpe dine kollegaer til at implementere en mere moderne arbejdsplads? Og kan du optimere arbejdsgangene ved hjælp af digitale værktøjer for 2500 medarbejdere? Trives du i spændingsfeltet mellem IT, forretning og kommunikation? Så har vi måske drømmejobbet til dig som leder af Norlys’ Digital Workplace.

Sted: Silkeborg, Aarhus, Esbjerg

Læs mere
31-07-2019

GDPR-konsulent med indlevelsesevne og gennemslagskraft

SE og Eniig er fusioneret og tilsammen er vi Norlys. Det betyder, at vi har mange spændende opgaver, der skal løses, og derfor søger vi blandt andet en GDPR-konsulent til en nyoprettet stilling. Vil du være med til at sikre, at Norlys lever op til lovgivningen på databeskyttelsesområdet? Motiveres du af udfordringer, kan du opbygge stærke faglige relationer og sikre involvering fra alle dele af forretningen og har du lyst til at gøre en forskel? Så er det måske lige dig, vi har brug for.

Sted: Esbjerg

Læs mere
12-07-2019

Director, Category Management

Eniig og SE er fusioneret, og sammen er vi Norlys. Du får ansvar for at opbygge en samlet Norlys Category Management funktion. Du får strategisk ansvar for at sikre at indkøbsrelaterede synergier i Norlys realiseres. Så er du en stærk brobygger, der kan skabe respekt til interne stakeholders, så har vi jobbet til dig!

Sted: Silkeborg

Læs mere
12-07-2019

HR projektleder til fusions- og strategiprojekter

SE og Eniig er fusioneret, og tilsammen er vi Norlys. Det betyder, at vi i den kommende tid har mange spændende opgaver, der skal løses, så brænder du for at tage ansvar, koordinere og sikre fremdrift i projekter? Trives du i en hverdag, hvor kontinuerlige forandringer er et vilkår? Kan du opbygge stærke relationer og sikre høj energi i et projekt? Så kan du være vores nye projektleder til HR.

Læs mere
11-07-2019

Data Manager med systemforståelse og teknisk flair

SE og Eniig er fusioneret, og tilsammen er vi Norlys - Danmarks største integrerede energi- og telekoncern. Det betyder, at vi i den kommende tid har mange spændende opgaver, der skal løses, og derfor søger vi en Data Manager. Som Data Manager får du sammen med resten af teamet ansvaret for at drifte de syd- og sønderjyske elmålere. Du får mulighed for – med baggrund i data – at udvikle og opbygge det fremtidig set-up for håndtering af vores målere. Lyder det som noget for dig, så kan du være vores nye kollega.

Sted: Esbjerg

Læs mere
09-07-2019

Energifyldt trainee til økonomi med lyst til at lære

SE og Eniig er fusioneret og tilsammen er vi Norlys. Det betyder, at vi i den kommende tid har mange spændende opgaver, der skal løses. Er du finansøkonom og har du mod på 2 spændende år som trainee i tele- og energiselskabet Norlys. Og søger du muligheden for at få et unikt mix af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret indenfor økonomi-områdets forskellige aspekter? Vi sikrer dig en optimal blanding mellem teoretisk viden og praktisk erfaring...

Sted: Esbjerg, Silkeborg

Læs mere
03-07-2019

Stofa i Sønderborg søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Sønderborg.

Sted: Sønderborg

Læs mere
17-06-2019

Backend JAVA-udviklere til microservices

Er du en skarp og passioneret JAVA udvikler, der ønsker at arbejde i et stærkt fagligt miljø? – så kan du være den backend JAVA-udvikler, vi søger til et team, hvor der arbejdes med de nyeste teknologier indenfor microservices.

Sted: Aarhus

Læs mere
01-05-2019

Teknisk systemarkitekt - Service provider infrastruktur - design og strategi

Vi søger en Teknisk systemarkitekt, som bliver en betydningsfuld spiller i videreudvikling og drift af vores service provider infrastruktur.

Sted: Aarhus

Læs mere
29-04-2019

QA Specialist - Test af streaming-apps og set-top bokse

Brænder du for at arbejde med, og udvikle dig inden for, test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Og vil du arbejde med bla. Android Set-top boks, Android & IOS WebTv App, Chromecast & AppleTv? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
08-04-2019

Dygtige PHP udviklere til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med til at udvikle applikationer i en virksomhed, hvor dit arbejde virkeligt betyder noget. Brænder du for at gøre en forskel og selv være med til at bestemme hvor udviklingen går hen, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere
03-04-2019

Linux Systemadministrator

Vi søger en Linux Systemadministrator, som får ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom rollen indebærer støtte til vores Network Operations Center og udviklingsafdeling.

Sted: Aarhus

Læs mere