Ledige stillinger

SE og Eniig er fusioneret, og sammen er vi nu Norlys. Se vores ledige stillinger her på siden, på eniig.dk/job eller N1.dk/job.

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i vores aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 


12-12-2019

Erfaren Product Manager til Norlys Digital

Brænder du for et afvekslende job indenfor telebranchen med Tv & Streaming som arbejdsområde? Er du kommercielt orienteret, idérig og har erfaringer med agile udviklingsprocesser? Kan du samarbejde på alle niveauer og i hele organisationen og har du erfaring fra en lignende stilling? Så er du måske vores nye Product Manager…

Sted: Aarhus

Læs mere
11-12-2019

IT-projektleder

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en IT-projektleder til styring af projekter ifm. udvikling og drift af kundevendte IP-tjenester. Har du en passion for at udfolde dine projektlederevner yderligere, så er du måske den kollega, vi søger til Stofa IP Services.

Sted: Aarhus

Læs mere
11-12-2019

Linux systemadministrator

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en teknisk velfunderet Linux systemadministrator til drift, vedligehold og udvikling af vores server og backendsystemer. Har du de rette tekniske kvalifikationer og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at udvikle dig, så læs videre

Sted: Aarhus

Læs mere
10-12-2019

Engageret butikskonsulent til medlemsbutik i Horsens

Vil du gå forrest, og være med til at sikre succes i Stofas medlemsbutik? Brænder du for teknik og face to face kundeservice? Så er du måske vores nye butikskonsulent.

Sted: Horsens, B

Læs mere
08-12-2019

Struktureret Service Design Coordinator med forståelse for IT

Kan du bevare det kølige overblik i en kompleks IT- og forretningsstruktur og er du struktureret helt ud til fingerspidserne? Er du en stærk kommunikator og samarbejdspartner og vil du være med til at sikre optimale processer for IT Service Management i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Sted: Esbjerg

Læs mere
06-12-2019

Ambitiøs butikskonsulent på deltid til Stofa Butikken i Kolding

Er du studerende og ønsker du dig et fedt studiejob? Til Stofa butikken i Kolding søger vi en kollega, som brænder for teknik og face-to-face kundebetjening.

Sted: Kolding, B

Læs mere
05-12-2019

Projektinstallatør til projektafdelingen i Esbjerg

Har du en el-teknisk baggrund og erfaring med projektering og installation af el-anlæg? Har du lyst til at være omdrejningspunktet ift. at sikre den rette udbygning og reinvestering af vores elnet ved at projektere og styre vores installationsprojekter succesfuldt i mål? Og trives du i en rolle, hvor du fra din plads på kontoret bliver bindeleddet ud mod dine kolleger ”i marken”? - så er det måske dig, vi leder efter som projektinstallatør i vores netselskab!

Sted: Esbjerg

Læs mere
29-11-2019

Alsidig analytiker med flair for dataanalyse og projektarbejde

Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse gennem analyse af data? Og ønsker du at drive projekter med kunden i fokus? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
25-11-2019

Supply Chain Business Analyst med BI-erfaring

Vil du være med til at sikre, at vi i Supply Chain træffer beslutninger på et oplyst og datadrevet grundlag? Er du vant til at supportere ledelse og forretning med analyser og rapporter, der kan støtte op om opfølgning på både drift og strategi? Og motiveres du af muligheden for at sætte dit præg på strukturen og processerne i en nyoprettet afdeling med fokus på BI-værktøjer? Så er du måske vores nye kollega til vores afdeling for Development and Analysis.

Sted: Silkeborg

Læs mere
25-11-2019

Erfaren BtB Account Manager til Norlys Digital Erhverv

Er du hjemmevant i det professionelle segment og evner du at skabe og vedligeholde langvarige kunderelationer? Trives du i en hverdag, hvor landevejen er din primære arbejdsplads, men hvor værdifuld kollega-sparring ikke er mere end en telefonopringning væk? Og motiveres du af et salgsmiljø, hvor kundeoplevelsen vægter lige så højt som salgstallene? Så er du måske vores nye salgskollega til vores kunder i Syddanmark!

Sted: Esbjerg, Aarhus, Silkeborg

Læs mere
22-11-2019

Deltids salgskonsulenter til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter gennem telefonen? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Aarhus

Læs mere
22-11-2019

Dedikerede salgskonsulenter på deltid til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger lige nu 3 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
12-11-2019

Driftvagt

Vi er fortsat Danmarks andet største elforsyningsselskab, og vi er i gang med at udvikle fremtidens driftscenter. 1. april 2020 samler vi vores driftscentre, der får base i Esbjerg. Vi søger en driftsvagt, der har lysten til at være med på rejsen, og ikke mindst vil tage medansvaret for driften og udviklingen i vores driftscenter.

Sted: Esbjerg

Læs mere
08-11-2019

Stærk BtB Marketingchef med gode samarbejdsevner søges

Har du lysten og evnerne til at tage ejerskab for den rejse, som vores nye brand skal på i de kommende år? Er du drevet af forretning og motiveret af at understøtte forretningens høje vækstmål med din erfaring indenfor digital marketing af stærke brands? Og kan du sammen med dit team eksekvere med både tempo og kvalitet i et tværgående samarbejde med resten af forretningen?

Sted: Esbjerg, Silkeborg, Aarhus

Læs mere
28-10-2019

Senior Manager til Netstrategi & Teknik – afdelingen bag Danmarks fremtidige elnet

Der er brug for mere grøn energi. Der skal bruges mere strøm. Elbiler vinder frem, og de skal kunne lades. Bliv en del af Eniig og led afdelingen, der skal løse fremtidens mange spændende energiudfordringer.

Sted: Støvring E, Esbjerg

Læs mere
25-10-2019

Full-stack udviklere med fokus på applikationsudvikling

SE & Eniig er fusioneret, og sammen er vi Norlys. Vi er derfor på jagt efter full-stack udviklere med stærk interesse for forretningsdreven IT-udvikling i vores nye digitale satsning.

Sted: Aarhus

Læs mere
25-10-2019

Praktikant til Norlys Security Analytics Team

Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed og analyse? Ønsker du at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt? Så har vi en mulighed for dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
25-10-2019

Praktikant til Norlys Security Governance Team

Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed og styring og kommunikation af informationssikkerhed? Ønsker du at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt? Så har vi en mulighed for dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
23-10-2019

Ansvarsbevidste og kommunikationsstærke konsulenter til salgsafdelingen

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter gennem telefonen? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Aarhus

Læs mere