Ledige stillinger

SE og Eniig er fusioneret og hedder nu Norlys. Se vores ledige stillinger her på siden, på eniig.dk/job eller N1.dk/job.

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i vores aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 


15-10-2019

Engageret butikskonsulent til medlemsbutik i Kolding

Vil du gå forrest, og være med til at sikre succes i Kolding.Net og Stofas medlemsbutik? Brænder du for teknik og face to face kundeservice? Så er du måske vores nye butikskonsulent.

Sted: Kolding, B

Læs mere
08-10-2019

Management Assistant med gode koordinerings- og kommunikationsevner

Motiveres du af struktur, planlægning og koordinering? Er du serviceminded og god til at skabe relationer på tværs af afdelinger samt have mange bolde i luften? Så er du måske den kollega vi har brug for…

Sted: Aarhus

Læs mere
08-10-2019

Kommunikationsstærk Kundekonsulent til fastholdelse af kundeforhold

Sætter du en ære i at yde en unik og engageret kundeservice? Er du en eminent kommunikatør, som formår at behovsafdække og motiveres du af at kommunikere, med folk på mange forskellige niveauer? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Brøndersle

Læs mere
08-10-2019

Udviklingsfokuseret teamleder til Stofa Support

Kan du skabe følgeskab og derigennem optimere service og kundetilfredshed? Brænder du for at lede et team af motiverede Supportkonsulenter? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
07-10-2019

Kvalitativ analytiker til barselsvikariat

Vi er på udgik efter en kvalitativ analytiker til at drive kundeundersøgelser i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern – er det dig?

Sted: Aarhus

Læs mere
06-10-2019

Grafisk praktikant med øje for visuelle oplevelser

Er du studerende og grafisk begavet? Ved du, hvordan det visuelle understøtter og løfter et budskab? Og vil du vide, hvordan et in-house bureau arbejder? Så skal du i praktik hos Norlys Inhouse.

Sted: Brøndersle

Læs mere
02-10-2019

Udadvendt og energisk Consumer Insight Manager

Brænder du for at forstå, hvad der skal til for at skabe gode kundeoplevelser? Er du analytisk og god til at omsætte indsigt til konkrete anbefalinger? Og kunne du tænke dig at være med til at skabe et mere digitalt og bæredygtigt Danmark? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Sted: Aarhus

Læs mere
01-10-2019

Praktik i spændende IT Udviklingsafdeling

Brænder du for at arbejde med streaming og tv, og udvikle dig inden for systemudvikling, test, kvalitetssikring eller noget helt 3.? Og arbejde i et unikt miljø, hvor de nyeste teknologier inden for AndroidTv, Android & IOS App udvikling, Chromecast & AppleTv er i fokus? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
30-09-2019

Kundekonsulenter der kan levere det gode salg

Sætter du en ære i at yde en unik og engageret kundeservice? Er du salgsfokuseret og brænder du for faget? Er du en eminent kommunikatør, som formår at behovsafdække og motiveres du af at kommunikere, med folk på mange forskellige niveauer? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Silkeborg, Aarhus

Læs mere
27-09-2019

Handlekraftig og struktureret Service Asset & Configuration Manager

SE og Eniig er fusioneret og tilsammen er vi Norlys. Det betyder, at vi har mange spændende opgaver, der skal løses, og derfor søger vi endnu en kollega til at styrke området omkring Asset & Licensmanagement. Har du et godt overblik og forståelse for IT-infrastruktur, og synes du det er fedt at arbejde med opgaver om asset- og licensmanagement, så er det måske lige dig vi mangler.

Sted: Esbjerg, Silkeborg

Læs mere
27-09-2019

Erfaren og teknisk stærk User Access Manager med gode samarbejdsevner

Har du erfaring med den tekniske opsætning af IAM-systemer og kan du balancere kunsten imellem den rette compliance og brugervenlighed? Kan du omsætte forretningens behov til brugbare tekniske løsninger og vil du være med til at udvikle det nye IAM-system i landets største energi- og telekoncern? Så er det måske dig, der skal være vores nye User Access Manager.

Sted: Esbjerg, Silkeborg, Aarhus

Læs mere
26-09-2019

Projektleder i Business Management

Vil du være med til at lede forretningsprojekter og skabe værdi på tværs af en af Danmarks førende virksomheder inden for distribution af el? Motiveres du af muligheden for at blive en værdsat sparringspartner i organisationen?

Sted: Esbjerg

Læs mere
25-09-2019

Dedikerede salgskonsulenter på deltid til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger lige nu 2 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
23-09-2019

Deltids salgskonsulenter til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter gennem telefonen? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Aarhus

Læs mere
18-09-2019

Netværkstekniker med coax kendskab

Har du lyst til at spille en helt central rolle i udbygningen, opgraderingen og vedligeholdelsen af Coax infrastrukturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern? Er du teknisk skarp, struktureret og brænder du for det du laver? Så er her måske din næste faglige udfordring….

Sted: Aarhus, Silkeborg

Læs mere
12-09-2019

Kapacitets Analytiker med fokus på fremtiden

Elsker du at spå om fremtiden igennem analyser, bygge modeller og lave beregninger? Er du struktureret og brænder du for at gøre Danmark grønnere og mere digitalt? Norlys er Danmarks største integrerede energi- og telekoncern og vi er sikre på, at vi kan tilbyde dig de helt rigtige faglige udfordringer!

Sted: Aarhus, Sønderborg, Silkeborg

Læs mere
12-09-2019

Projektleder med fokus på teknik og netværksinfrastruktur

Har du lyst til at spille en central rolle i udbygningen, opgraderingen og vedligeholdelsen af netværksinfrastrukturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern? Er du teknisk skarp, struktureret og brænder du for at skabe fremtiden netværksinfrastruktur i hele Danmark? Så kan vi tilbyde spændende udfordringer og udvikling…

Sted: Aarhus, Sønderborg, Silkeborg

Læs mere
01-05-2019

Teknisk systemarkitekt - Service provider infrastruktur - design og strategi

Vi søger en Teknisk systemarkitekt, som bliver en betydningsfuld spiller i videreudvikling og drift af vores service provider infrastruktur.

Sted: Aarhus

Læs mere
03-04-2019

Linux Systemadministrator

Vi søger en Linux Systemadministrator, som får ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom rollen indebærer støtte til vores Network Operations Center og udviklingsafdeling.

Sted: Aarhus

Læs mere