Ledige stillinger i SE

Tekniker, konsulent, kundeservicemedarbejder, praktikant eller noget helt femte? Måske dit kommende job er hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger. 

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i SE-koncernens aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 

22-03-2019

Marketingkoordinator

Til vores marketingteam søger vi en kollega, som vil være med til at sikre, at vi skaber en rød tråd på tværs af vores nationale og lokale kampagner. Vil du være med til at løfte vores marketingaktiviteter op til næste trin og være med til at repositionere vores brand? Så er du måske vores nye marketingkoordinator.

Sted: Aarhus

Læs mere
21-03-2019

IT-supporter med stort servicegen

Har du lyst at være vores nye kollega i 1. line support, hvor vi hjælper vores ca. 1.500 kollegaer i en travl hverdag? – så kan det være dig vi søger.

Sted: Esbjerg

Læs mere
18-03-2019

Erhvervssupporter med flair for teknik

Har du stor flair for teknik, og kan du gennem dine kommunikative evner formidle et klart budskab på en enkel og forståelig måde på til tider komplekse og svære tekniske løsninger? Kan du se dig selv på en sjov og uhøjtidelig arbejdsplads, med højt til loftet og med store muligheder for personlig udvikling? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du nu mulighed for at blive en del af Stofa´s Erhvervssupport.

Sted: Esbjerg

Læs mere
11-03-2019

Proceskonsulent til Projektering & Dokumentation

Vil du være med til at gå forrest, når vi udvikler og optimerer det danske elnet til fremtidens behov? Vi leder efter en proceskonsulent, der brænder for procesforbedring og procesautomatisering som omdrejningspunktet for at sikre en værdikæde i topklasse.

Sted: Esbjerg

Læs mere
11-03-2019

Trainee !!! - er du fyldt med energi, så SE her…

Er du finansøkonom og har du mod på 2 spændende år i SE-koncernen som trainee, så vil du hos os få muligheden for at få et unikt mix af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret indenfor økonomi-områdets forskellige aspekter. Vi sikrer dig en optimal blanding mellem teoretisk viden og praktisk erfaring.

Sted: Esbjerg

Læs mere
08-03-2019

Udviklingsfokuseret teamleder til Stofa Support

Kan du skabe følgeskab og derigennem optimere service, salg og kundetilfredshed? Brænder du for at lede et team af motiverede supportkonsulenter? Så er her en mulighed for dig.

Sted: Sønderborg

Læs mere
05-03-2019

Salgskonsulent til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Aarhus

Læs mere
28-02-2019

Dygtige PHP udviklere til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med til at udvikle applikationer i en virksomhed, hvor dit arbejde virkeligt betyder noget. Brænder du for at gøre en forskel og selv være med til at bestemme hvor udviklingen går hen, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Application landscape and IT-service owner

Do you want to gain extensive experience working with applications as IT-service owner? And do you want to be a part of improving our current services and costumer experiences? If the answer is "YES" this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Project Manager DDM (The Digital Engine)

Do you want to develop your skills within IT-project management? And want to learn from some of the best in their area? This could be an internship for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Network Technician

Do you want to gain hands on experience within IT migration? And want to be a part of developing the technical IT setup in our power grid network to the next level? Then this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

E-commerce manager med drive og øje for detaljer

Tænker og handler du digitalt med fokus på at optimere både forretning og kundernes oplevelse? Er du digital købmand, der kan sikre en skarp kommerciel strategi for Stofa.dk og har du mod på at gå forrest i videreudviklingen af vores agile e-commerce team? Så er her måske et job for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
26-02-2019

Motiverede kundekonsulenter med fokus på fastholdelse af kunder

Kan du lide at yde en god kundeservice og motiveres af, til tider udfordrende opgaver, med fokus på fastholdelse? Og ønsker du at udvikle dig igennem dialogen med kunden? Så er det dig vi søger!

Sted: Brøndersle, Aarhus

Læs mere
25-02-2019

HR Praktikant med masser af drive

Brænder du for HR og ønsker du at oparbejde erfaring i en stærk faglig afdeling og i en virksomhed i konstant forandring? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Aarhus, Esbjerg

Læs mere
25-02-2019

Tekstforfatter-praktikant med flair for formidling

Er du god til at formidle og skrive? Har du en stærk kommerciel forståelse og et godt øje for marketing? Og vil du vide, hvordan et in-house bureau arbejder? Så skal du i praktik hos SE og Stofa!

Sted: Brøndersle

Læs mere
25-02-2019

Grafisk praktikant med øje for visuelle oplevelser

Er du grafisk begavet? Ved du, hvordan det visuelle understøtter og løfter et budskab? Og vil du vide, hvordan et in-house bureau arbejder? Så skal du i praktik hos SE og Stofa!

Sted: Brøndersle

Læs mere
25-02-2019

Controller med interesse for IT

Til vores Foreningsgruppe i Stofa søger vi en controller med stor økonomisk forståelse og interesse. Din fornemste opgave bliver at beskæftige dig med økonomi med fokus på vores største kunder herunder boligforeninger og antenneforeninger. Der vil være gode muligheder for at udvikle sig i jobbet.

Sted: Aarhus

Læs mere
25-02-2019

Stofa Brønderslev søger motiverede Kundeservicekonsulenter

Kan du lide at yde en god kundeservice og motiveres af, til tider udfordrende opgaver, i en branche under konstant udvikling? Vil du være en del af et godt team, hvor hovedopgaven er at servicere og hjælpe vores kunder, men hvor der samtidig er plads til sjov? Så er det dig vi søger!

Sted: Brøndersle

Læs mere
25-02-2019

Motiverede Kundekonsulenter med fokus på det gode salg

Kan du lide at yde en god service og motiveres af, til tider udfordrende opgaver, i en branche under konstant udvikling? Vil du være en del af et godt team, hvor hovedopgaven er at servicere og hjælpe vores kunder igennem det gode salg (inbound), men hvor der samtidig er plads til sjov? Så er det dig vi søger!

Sted: Aarhus

Læs mere
22-02-2019

Praktik i spændende kommunikationsafdeling?

Har du flair for strategisk kommunikation og formidling? Og ønsker du at få det maksimale ud af din praktik i efteråret 2019 med varierende opgaver fra et team, som selv brænder for netop dette? Så er det om at læse med her...

Sted: Aarhus, Esbjerg

Læs mere
19-02-2019

Talfokuseret praktikant til kommercielt team

Ønsker du at tilegne dig viden omkring arbejde med kommercielle værktøjer? Og vil du have erfaring med projektarbejde inden for salg og events? Så er her en praktikplads for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
15-02-2019

Erfaren projektleder til Stofas fiber og coax

Vi har travlt i Stofa og søger derfor en projektleder til projektansættelse op til 3 år. Brænder du for at udfolde dine projektlederevner, er det nu, du skal slå til. Er du skarp på økonomi, projektledelse og løbende opfølgning, så kan det være lige dig, vi gerne vil arbejde sammen med.

Sted: Kolding

Læs mere
14-02-2019

Corporate Brand Manager

SE-koncernen søger en erfaren corporate brand manager hurtigst muligt, som kan skabe en mere sammenhængende styring af vores brandstruktur. Dette skal ske under et nyt corporate brand, Norlys, som bliver til virkelighed i løbet af 2019, såfremt konkurrencemyndighederne godkender en fusion, vi har ansøgt om. Det bemærkes, at så længe fusionen ikke er endeligt godkendt, består jobbet i at forberede lanceringen af Norlys som corporate brand. Implementeringen forudsætter konkurrencemyndighedernes fusionsgodkendelse. Sker det ikke, vil opgaven fortsætte med fokus på den nuværende koncern.

Sted: Aarhus

Læs mere
12-02-2019

Ambitiøs BI-konsulent

Er du drevet af at nørde i data og af performance- og procesoptimering – samtidigt med at du forstår forretningen? Så får du hos os mulighed for at arbejde med store mængder af data i vores forretningsområder Telecom og SE Energi & Klima.

Sted: Esbjerg

Læs mere
07-02-2019

Product Manager med et stærkt kommercielt fokus og drive

Brænder du for at tage ansvaret på dig, være CEO for dit eget produktområde og samtidig sætte retningen inden for vores teleløsninger indenfor erhverv? Så kan det være, at du er vores nye kollega.

Sted: Esbjerg, Aarhus

Læs mere
31-01-2019

Erfaren og teknisk IT-Projektleder

Formår du at skabe resultater og navigere blandt mange informationer og interessenter? Og ønsker du en bærende rolle i SE’s systemudviklingsprojekt, som skal medvirke til øget digitalisering og effektivisering af organisationen? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Esbjerg, Aarhus

Læs mere
25-01-2019

Stofa i Århus søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Aarhus

Læs mere
25-01-2019

Stofa i Sønderborg søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Sønderborg.

Sted: Sønderborg

Læs mere
25-01-2019

SE i Esbjerg søger dedikerede salgskonsulenter til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger 4 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
14-01-2019

Systemarkitekt til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med i en spændende udvikling, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier, og hvor du kan være med til at præge successen fremover, så er dette noget for dig. Stofa er en uformel arbejdsplads med en fantastisk kultur og drevet af forandringer. Stofa udfordrer markedet - og sig selv - ved konstant at tilpasse sig. Stofa ønsker at kunderne får en totaloplevelse, der skal være den bedste i Danmark. Stofa er en del af SE-koncernen. SE er en andelsejet energi- og telekoncern, der blandt andet rummer Boxer og SE Energi & Klima. Stofa leverer hver dag internet, tv og strøm til kunder i hele Danmark. SE har kontorer over hele landet og er i dag 1.500 medarbejdere.

Læs mere