Ledige stillinger i SE

Tekniker, konsulent, kundeservicemedarbejder, praktikant eller noget helt femte? Måske dit kommende job er hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger. 

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i SE-koncernens aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 

21-06-2019

Erfaren Udviklingschef med ansvar for TV- & Softwareudvikling

Vil du være med til at at skabe det tekniske fundament for Stofas digitale oplevelser til danskerne? Og brænder du for at lede og udvikle tre teams, der udvikler vores OTT streaming apps, TV-boks, provisioneringsværktøjer og selvbetjeningsunivers? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
17-06-2019

Backend JAVA-udviklere til microservices

Er du en skarp og passioneret JAVA udvikler, der ønsker at arbejde i et stærkt fagligt miljø? – så kan du være den backend JAVA-udvikler, vi søger til et team, hvor der arbejdes med de nyeste teknologier indenfor microservices.

Sted: Aarhus

Læs mere
12-06-2019

Stofa i Sønderborg søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Sønderborg.

Sted: Sønderborg

Læs mere
22-05-2019

Økonomi-assistent til styring af vores debitorer

Er debitorer, optimering og processer lige noget for dig? Så er du måske kollegaen til vores debitorfunktion i Esbjerg.

Sted: Esbjerg

Læs mere
16-05-2019

Senior Product Manager, Stofa Erhverv

Brænder du for at blive CEO for dit eget produktområde og samtidig sætte retningen for vores teleløsninger indenfor erhverv? Er du Product Manager med stærkt kommercielt fokus og drive? Så kan det være du er vores nye kollega.

Sted: Aarhus

Læs mere
06-05-2019

Studentermedhjælper til Product Management

Stofa søger en studentermedhjælper til vores Product Management (PM) afdeling i Esbjerg. Så er du i gang med en relevant videregående uddannelse og har interesse for indsamling og analyse af data i en koncern, hvor vi udfordrer gamle og fastgroede markedsmekanismer? Så er det måske os, du skal udvikle dig sammen med?

Sted: Esbjerg

Læs mere
01-05-2019

Teknisk systemarkitekt - Service provider infrastruktur - design og strategi

Vi søger en Teknisk systemarkitekt, som bliver en betydningsfuld spiller i videreudvikling og drift af vores service provider infrastruktur.

Sted: Aarhus

Læs mere
29-04-2019

Trainee !!! - er du fyldt med energi, så SE her…

Er du finansøkonom og har du mod på 2 spændende år i SE-koncernen som trainee, så vil du hos os få muligheden for at få et unikt mix af praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret indenfor økonomi-områdets forskellige aspekter. Vi sikrer dig en optimal blanding mellem teoretisk viden og praktisk erfaring.

Sted: Esbjerg

Læs mere
29-04-2019

QA Specialist - Test af streaming-apps og set-top bokse

Brænder du for at arbejde med, og udvikle dig inden for, test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen er i fokus? Og vil du arbejde med bla. Android Set-top boks, Android & IOS WebTv App, Chromecast & AppleTv? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
08-04-2019

Dygtige PHP udviklere til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med til at udvikle applikationer i en virksomhed, hvor dit arbejde virkeligt betyder noget. Brænder du for at gøre en forskel og selv være med til at bestemme hvor udviklingen går hen, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere
03-04-2019

Linux Systemadministrator

Vi søger en Linux Systemadministrator, som får ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom rollen indebærer støtte til vores Network Operations Center og udviklingsafdeling.

Sted: Aarhus

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Project Manager DDM (The Digital Engine)

Do you want to develop your skills within IT-project management? And want to learn from some of the best in their area? This could be an internship for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-02-2019

Internship@IT – Network Technician

Do you want to gain hands on experience within IT migration? And want to be a part of developing the technical IT setup in our power grid network to the next level? Then this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
22-02-2019

Praktik i spændende kommunikationsafdeling?

Har du flair for strategisk kommunikation og formidling? Og ønsker du at få det maksimale ud af din praktik i efteråret 2019 med varierende opgaver fra et team, som selv brænder for netop dette? Så er det om at læse med her...

Sted: Esbjerg

Læs mere