Ledige stillinger

SE og Eniig er fusioneret, og sammen er vi nu Norlys. Se vores ledige stillinger her på siden, på eniig.dk/job eller N1.dk/job.

Kan du ikke finde et job, der matcher dine kompetencer og ambitioner? Opret en jobagent hos os og få direkte besked på mail, når relevante stillinger bliver slået op.

Opret jobagent

 

Følg også med i vores aktiviteter og ledige stillinger på LinkedIn 


21-01-2020

Vi søger en dedikeret medarbejder til vores Erhvervskundeservice.

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, hvor kundeoplevelsen er i højsædet, og hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med yderst kompetente kollegaer? Har du evnen til at give vores kunder den bedste service og bidrage til at vi løfter i flok? Så skynd dig at læse videre.

Sted: Esbjerg

Læs mere
20-01-2020

Stofa søger studentermedhjælper til New Biz & Onboarding.

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter både på telefonen og eventuelt på event rundt om i landet? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Aarhus

Læs mere
15-01-2020

Ambitiøs studentermedhjælper til debitorfunktion

Har du stærke kommunikationsevner? Og søger du muligheden for at få erfaring med praktiske opgaver, hvor du vil blive udfordret indenfor økonomi-områdets aspekter? Så skynd dig at læse vider…

Sted: Aarhus

Læs mere
14-01-2020

Erfaren UX specialist søges til udvikling af Stofas brugeroplevelser

Brænder du for et afvekslende job indenfor telebranchen med Tv & Streaming som arbejdsområde? Har du lyst til at have en vigtig rolle i at bestemme, hvad der skal udvikles, for hvem, og hvorfor og derfor have stor indflydelse på fremtidens tv-produkter? Så er du måske vore nye UX’ specialist….

Sted: Aarhus

Læs mere
13-01-2020

Talstærk Studentermedhjælper til Produkter & Marked

Er du i gang med en relevant videregående uddannelse og har interesse for indsamling, analyse og formidling af data i en koncern, hvor vi udfordrer gamle og fastgroede markedsmekanismer? Så er det måske os, du skal udvikle dig sammen med…

Sted: Esbjerg

Læs mere
07-01-2020

Erfarne og serviceminded teknikere til Sønderjylland

Brænder du for at skabe den bedste kundeoplevelse? Trives du i kontakt med kunder og motiveres du af en selvstændig hverdag? Så har vi en mulighed for dig…

Sted: Sønderborg, Esbjerg, Kolding

Læs mere
18-12-2019

Serviceminded elektriker til ét af Danmarks største elnetselskaber

Vil du være med til at sikre, at vi kan afregne vores elkunder korrekt? Har du interesse for teknisk varierede opgaver indenfor elområdet, motiveres du af en selvstændig hverdag og trives du i kontakten med vores kunder? Så er det dig, vi har brug for til at løse vores eltekniske opgaver i midtjylland.

Sted: Silkeborg

Læs mere
18-12-2019

Sikkerhedsarkitekt til Information Security

Vil du være garant for sikkerhedsarkitekturen i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern? Brænder du for at arbejde med cybersikkerhed, og kan du se en spændende udfordring i at hjælpe med at udarbejde og implementere koncernens sikkerhedsarkitektur i hele forretningen? Så er det måske dig, vi søger som Sikkerhedsarkitekt til Norlys.

Sted: Esbjerg

Læs mere
17-12-2019

Java Udviklere der vil gøre en forskel

Kunne du tænke dig at arbejde med udvikling inden for Tv og streaming? Og kunne du tænke dig at have et job, hvor resultatet af dit arbejde hver dag bidrager til at vores mange tusinde kunder får de allerbedste tv-oplevelser, hvad enten det er foran tv’et i stuen, på telefonen i bussen eller en iPad i børneværelset? Så er du måske vores nye Java udvikler…

Sted: Aarhus

Læs mere
12-12-2019

Erfaren Product Manager til Norlys Digital

Brænder du for et afvekslende job indenfor telebranchen med Tv & Streaming som arbejdsområde? Er du kommercielt orienteret, idérig og har erfaringer med agile udviklingsprocesser? Kan du samarbejde på alle niveauer og i hele organisationen og har du erfaring fra en lignende stilling? Så er du måske vores nye Product Manager…

Sted: Aarhus

Læs mere
11-12-2019

IT-projektleder

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en IT-projektleder til styring af projekter ifm. udvikling og drift af kundevendte IP-tjenester. Har du en passion for at udfolde dine projektlederevner yderligere, så er du måske den kollega, vi søger til Stofa IP Services.

Sted: Aarhus

Læs mere
11-12-2019

Linux systemadministrator

Vi har mange nye opgaver i Stofa og søger en teknisk velfunderet Linux systemadministrator til drift, vedligehold og udvikling af vores server og backendsystemer. Har du de rette tekniske kvalifikationer og har du lyst til at blive en del af en arbejdsplads med højt til loftet og mulighed for at udvikle dig, så læs videre

Sted: Aarhus

Læs mere
08-12-2019

Struktureret Service Design Coordinator med forståelse for IT

Kan du bevare det kølige overblik i en kompleks IT- og forretningsstruktur og er du struktureret helt ud til fingerspidserne? Er du en stærk kommunikator og samarbejdspartner og vil du være med til at sikre optimale processer for IT Service Management i Danmarks største integrerede energi- og telekoncern?

Sted: Esbjerg

Læs mere
25-10-2019

Praktikant til Norlys Security Analytics Team

Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed og analyse? Ønsker du at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt? Så har vi en mulighed for dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
25-10-2019

Praktikant til Norlys Security Governance Team

Brænder du for at arbejde med IT-sikkerhed og styring og kommunikation af informationssikkerhed? Ønsker du at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt? Så har vi en mulighed for dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere