Vil du med på en rejse sammen med SE?

Når du søger en stilling hos SE, bliver du en del af vores ansættelsesproces. Allerede på dette tidspunkt starter vores rejse sammen. Få et indblik i vores ansættelsesproces herunder

Fællesskab gør os stærkere
Farmor eller farfar samtale

Søg jobbet

Du kan se jobopslag og ledige stillinger på se.dk under Ledige stillinger. Her kan du også søge jobbet. Du modtager besked om aktuelle jobs, hvis du har tilmeldt dig SE’s jobagent

Når vi har modtaget din ansøgning, vil den leder, som er ansvarlig for ansættelsen, læse og vurdere din ansøgning. Her bliver der taget stilling til, om du er blandt de kandidater, der skal indkaldes til samtale.

Du kan forvente at få besked fra os inden for fire uger, efter vi har modtaget din ansøgning. Vi sender løbende afslag til de kandidater, som vi vurderer ikke har den rette profil til den aktuelle stilling.

Til samtale

Ved 1. samtale lærer vi hinanden at kende. Her får du mere at vide om jobbet og om SE’s kultur, leveregler og kundeløfter. Vi lærer mere om dine kvalifikationer, erfaringer og – vigtigst af alt – hvem du er som person.

Hvis du går videre til 2. samtale, skal du udfylde en personprofil inden samtalen. Måske beder vi dig også om at forberede en case, som vi gennemgår til samtalen. 

Når du tager fra SE, skal du have et realistisk og tydeligt billede af, hvem vi er, og hvad jobbet indeholder. Du skal vide, hvad du kan forvente, hvis vi ender med at skulle fortsætte rejsen sammen.

Som et supplement vil vi også kontakte et par af de referencer, du har opgivet.

Læs vores kundeløfter og leveregler

Til samtale
Søg jobbet

Sig goddag til farmor eller farfar

Som et sidste led i ansættelsesprocessen skal du til en kort samtale med din kommende leders leder – en såkaldt ”farmor-/farfar”-samtale. Du har her mulighed for at lære din nærmeste leders leder at kende, og omvendt.

Hvis både du og vi synes, at jobbet matcher dine kvalifikationer og personlighed, vil du få tilbudt jobbet.

Takker du ja til jobbet, fortsætter din videre rejse i SE med vores ”On-boarding-forløb”. Din leder vil desuden følge dig tæt og løbende holde status- og evalueringssamtaler med dig for at sikre, at du trives i dit nye job.

Hvis du har været til samtale og ikke får jobbet, vil du blive kontaktet telefonisk af lederen, som giver dig en personlig begrundelse for, hvorfor du ikke fik jobbet denne gang.

SE’s interne databeskyttelsespolitik for ansatte i SE-koncernen

SE-koncernen er forpligtet til at beskytte fortroligheden og tilgængeligheden af vores medarbejderes personoplysninger. Vi er engageret i at beskytte oplysningerne og arbejder kontinuerligt for at sikre løbende overholdelse af databeskyttelseslovgivningen, herunder databeskyttelsesforordningen.

Du kan her læse vores databeskyttelsespolitik, som fortæller om, hvordan vi behandler personoplysninger for ansatte i SE-koncernen.