Mød os

Vi er 1.500 medarbejdere i SE-koncernen – og der er ikke to af os, der er ens.

 

Vi spiller sammen som et hold

Vi har medarbejdere, som har landet sit ’første rigtige job’ hos os – og så har vi medarbejdere, som har været her i mere end 40 år. Nogen af os er eksperter i at regne på budgetter eller knække tunge koder – mens andre af os er bedst til ord eller til at tale med kunderne. Og så er vi alle sammen ret glade for den lækre, hjemmelavede mad i vores kantiner.

Vi er forskellige i SE – og der er plads til os alle. Med hver vores kompetencer spiller vi sammen som et hold. Det er sådan vi lykkes som virksomhed.

Her på siden kan du hilse nærmere på nogen af os, og blandt andet blive klogere på vores IT-afdelinger og vores medarbejdere i Stofa Kundeservice. 

Vil du være en af os? Se vores ledige stillinger her

Fremtiden venter ikke – gør du?

I vores IT-afdelinger i SE og Stofa venter vi ikke på, at fremtiden overhaler os – vi skaber fremtiden! Vi har sat en ambitiøs, digital kurs. Vi vil genføde os selv digitalt – vi vil bane vejen frem. Skal du være med? 

Hils på Stofa

I Stofa Kundeservice er vi hver dag i kontakt med vores kunder. Her er det vores vigtigste opgave at give kunderne en god oplevelse, uanset om de kontakter os med spørgsmål til deres regning, WiFi-forbindelse eller noget helt tredje. Som medarbejdere er vi med til at tegne billedet af Stofa, og derfor har vi også altid et stærkt hold af engagerede medarbejdere i afdelingen.

Læs mere om Stofa Salg, Kundeservice og Support

Andreas

”Den fedeste opgave i Kundeservice er at mestre en dialog. Der findes intet mere tilfredsstillende end at få en kunde igennem, som er yderst utilfreds, hvortil du formår at ændre samtalens karakter fuldstændig. Uanset om samtalen resulterer i en opgradering eller nedgradering af kundens produkter, viser du, at du har lyttet til kunden, og det ender oftest med, at kunden har en positiv oplevelse af opkaldet."

Andreas Simon Tipsmark, kundeservicekonsulent.

Derfor er det sjovt at være med

Vores syvende leveregel i SE hedder ’Det skal være sjovt at være med’. Vi har spurgt en række medarbejdere, hvad de synes, der gør det sjovt at gå på arbejde. 

Mange veje fører til SE

Der er ikke kun én måde at få et job på i SE. Faktisk har mange af vores medarbejdere landet deres job hos os ved først at være i praktik eller have et studiejob. Det gælder blandt andet for Michael Berg Christensen, som nu er ansat som Associate i Financial Modeling.

”Studiejobbet gav mig praktisk erfaring med emner inden for mit studie – primært opkøb og fusioner, finansiel modellering og strategi.”

Praktikforløb ved SE