Systemarkitekt til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med i en spændende udvikling, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier, og hvor du kan være med til at præge successen fremover, så er dette noget for dig. Stofa er en uformel arbejdsplads med en fantastisk kultur og drevet af forandringer. Stofa udfordrer markedet - og sig selv - ved konstant at tilpasse sig. Stofa ønsker at kunderne får en totaloplevelse, der skal være den bedste i Danmark. Stofa er en del af SE-koncernen. SE er en andelsejet energi- og telekoncern, der blandt andet rummer Boxer og SE Energi & Klima. Stofa leverer hver dag internet, tv og strøm til kunder i hele Danmark. SE har kontorer over hele landet og er i dag 1.500 medarbejdere.

Arbejdsopgaver
Du vil som systemarkitekt (teknisk arkitekt) deltage i designet og strategien for virksomhedens service provider infrastruktur, og du vil være den væsentlige formidler af bistand og rådgivning i de udførende processer med fokus på IP arkitekturen.

Alternativt vil du deltage i design og strategi af virksomhedens datacentre.

Typisk vil hverdagen indeholde følgende: 
·Opstille forskellige scenarier ved forskellige løsninger og anbefale det bedste valg 

·Skabe overblik over den totale infrastruktur på tværs af diverse teknologier

·Sikre at dine løsninger hænger sammen med Stofa's generelle arkitektur

·Afdække behovet sammen involverede interessenter 

·Udfærdigelse af udbudsmateriale

·Løbende vurdere setup'et og anbefale optimering hvor det er relevant

Kvalifikationer
Du har minimum 3-5 års erfaring inden fra et SP netværk, både i drift og udvikling så du kan løse de udfordringer der fagligt kan opstå i en travl hverdag.

Din erfaring ligger inden for net-arkitektur, infrastruktur og generel IP arkitektur. Alternativt er du specialist inden for datacentre (Cisco ACI). Har du evnen til at arbejde inden for begge områder er dette selvfølgelig et plus, men ikke et krav.

· MPLS og L2/L3 VPN
·Cisco (IOS XR baseret) og/eller Juniper
·BGP, ISIS og multicast
·Erfaring med automatisering (Ansible, NSO, Saltstack eller lignende) og scripting (Python/Perl)

Personlige egenskaber
Da der er tale om en uformel afdeling, med plads til personlig forskellighed, er det vigtigt du har følgende egenskaber:
·Dygtig til at kommunikere på alle niveauer
·Analytisk
·Struktureret
·God til at arbejde alene, såvel som i teams
·Fokuseret på at løse opgaverne inden for den aftalte tid

Du udviser selvfølgelig også gode samarbejdsevner, og forstår at bygge bro mellem forretningen og udviklerne.

Vi tilbyder
Hvis du vælger at arbejde for Stofa får du selvfølgelig noget igen. Din markedsværdi skal stige, og du vil opleve at der tales åbent om mulighederne for at udvikle sig uanset hvilke ambitioner du har.

Du vil løbende få mulighed for at være i dialog med din leder om hvordan du bedst udvikler dig, herunder om du har brug for nye kompetencer, ønsker om at specialisere dig eller noget helt tredje.

Vi forvente, at du fokuserer på dit arbejde når du er på job, og er klar til at give den en ekstra skalle når der er travlt. Til gengæld vil du opleve fleksibilitet. Har du en dag brug for at gå tidligt, så lægger du bare timerne på et andet tidspunkt. Hos Stofa er der plads til et balanceret privat- og arbejdsliv.

Vil du med på holdet?
Convision håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Stofa, og du skal derfor sende din ansøgning via dette link: https://1234782315.webcruiter.no/Main/Recruit/Public/4007074367?language=DA


Vi glæder os til at høre fra dig.