Ambitiøs Financial Controller

Har du ambitioner for din karriere, og vil du udbygge din viden inden for Financial Controling? Har du derudover lyst til at være en del af et team, hvor udvikling og ansvar er i fokus? Så er her en spændende mulighed for dig.

Sted: Esbjerg, Århus

Spændende arbejdsopgaver i en nytænkende virksomhed

Vi søger en Financial Controller, som skal indgå i et team af erfarne og kompetente kollegaer. Du skal varetage den finansielle controlling i tæt samarbejde med resten af controllerteamet, som sidder i Århus og Esbjerg.

Du vil opleve succes i stillingen, hvis du blandt andet kan:

· Tage medansvar for den finansielle controlling

· Bidrage som en central rolle i bla. månedsafslutning og månedsrapportering

· Rapportere og udarbejde analyser i samarbejde med forretningen

· Optimere arbejdsprocesser

· Være fleksibel overfor løbende ad-hoc opgaver (f.eks. forespørgsler fra kunder, business controlling mv.)

Proaktiv og selvstændig med et stort drive

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk baggrund i form af en bachelor, finansøkonom, HD eller lignende. Derudover er det en fordel at have et par års erfaring inden for revisionsbranchen eller fra en lignende stilling.

Som person er du analytisk og kvalitetsbevidst samt besidder en naturlig nysgerrighed og interesse for tal. I kraft af dit engagement og drive tager du naturligt selvstændige initiativer. Du bevarer overblikket og styrer dine opgaver igennem fra start til slut med fokus på at overholde deadlines.

Du trives med en hands-on tilgang til opgaverne og har en positiv og fleksibel indstilling, også i perioder med høj arbejdsintensitet, hvilket må forventes op til de månedlige deadlines.

SE er i konstant udvikling både organisatorisk og forretningsmæssigt. Vi søger derfor en medarbejder, der dels har ambitioner om personlig og faglig udvikling, dels motiveres af et miljø, der aldrig er stillestående.

Vi forventer, at du er superbruger i Excel og har kendskab til ERP systemer samt generelt har stærke IT-kompetencer.

En kompetent afdeling

Teamet består af i alt 14 controllere og økonomiassistenter samt en leder med fokus på frihed under ansvar. Teamet er en del af en større økonomiafdeling i SE-koncernen. Vi har et uformelt miljø og vægter det gode humør højt. Du kan læse mere om vores kultur og leveregler her.

Skal vi kæmpe og vokse sammen?

Kan du se dig selv i jobbet, så skynd dig at send din ansøgning. Der vil løbende blive afholdt samtaler. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte chefcontroller Troels Christensen på telefon +45 30654652.

Om SE

SE er en moderne energi- og telekoncern, der bl.a. leverer el, energi-effektiviseringer, fiberbredbånd og kabel-tv til vores over 800.000 kunder. Som medarbejder i SE skal du trives med et stort ansvar. For det kræver bare mere, når man skal helt tæt på kunderne og forretningen. Vi skal sammen turde at sætte barren lidt højere. Det gælder vores ideer, vores faglighed og ikke mindst vores vilje til forandringer og udvikling. Hos os får du udfordringer, ansvar og udvikling både personligt og fagligt – så både du og dit CV vokser, mens du er her.

Søg stilling