Digitalt funderet Lead, Product Marketing & Strategic Partnerships (Blue Labs)

Har du lyst til at arbejde i en iværksætterkultur med et solidt økonomisk fundament, i et agilt og hurtigt arbejdende team? Brænder du for at gøre en forskel og udvikle, lancere og drifte stærke digitale produkter, så kom og vær med på vores kontor i København.

Sted: København - Artillerivej

PASSION FOR DIGITALE PRODUKTER

Som en central og bærende del af Blue Labs, vil du i denne stilling som Lead, Product Marketing & Strategic Partnerships kunne forene din interesse for nyskabende digitale produkter, din passion for at gøre en positiv forskel i verden, samt din viden og erfaring indenfor product marketing, public relations & strategiske partnerskaber.

 

På tværs af en række forskellige mulighedsrum i markedet, kommer du bl.a. til at:

  • definere og eksekvere go-to-market strategi, competitive differentiation / positioning
  • value props / messaging segmenteret i målgrupper/personaer
  • key channels (paid, earned, owned) og formater (e.g. display, video, search, native, viral)
  • lede demand creation, customer acquisition og customer retention – og relaterede opgaver som f.eks. conversion rate optimization (CRO) og search engine optimization (SEO)
  • lede udarbejdelsen af diverse marketingsmaterialer per kampagne, samt media kits og brand guidelines
  • i samspil med Blue Labs Analytics & CXM team og Product Management team, bidrage til og gøre brug af vores Analytics og CXM løsninger, og det tilhørende ”KPI cockpit” - fx NPS, life cycle, segmentation, funnel, conversion, og pricing elasticity analyser.
  • identificere og udvikle strategiske partnerskaber relateret til product marketing og brugeraktivering i form af fx co-branding, co-funding, hard-bundling og soft-bundling – både internt indenfor SE-koncernen såvel som med relevante eksterne partnere.

 

PROAKTIV OG MED ET STORT DRIVE

Du har et stort drive og trives i de agile rammer som et start-up miljø er garant for. Du er en stærk teamspiller, men også selvkørende med sikker hånd, når det er nødvendigt. Du lever og ånder for at gøre en forskel gennem innovative produkter og har erfaring med agil koncept-/produktudvikling.

 

STRATEGISK OG OPERATIONEL ERFARING MED MARKETING OG PR

I rollen som Lead, Product Marketing & Strategic Partnerships, har du robust erfaring med hele viften af pre- og post-launch marketing/PR aktiviteter. Med andre ord, gør din evne til både at ’lytte til’ og ’tale med’ markedet dig til en mester i kunsten at skabe og italesætte et stærkt product-market-fit. Ud over praktisk erfaring med brugen af de mest toneangivende digitale marketingsplatforme og værktøjer (Adwords, TruView, FB Ad Manager / Exchange, Twitter Ads, ActiveCampaign), besidder du desuden en skarp forståelse for, hvordan værdien af disse maximeres i samspil med hinanden - afhængig af målgruppe og positionering.

  

STÆRK ERFARING MED STRATEGISKE PARTNERSKABER

I rollen som Lead, Product Marketing & Strategic Partnerships har du flair for at identificere, forhandle og vækste win-win partnerskaber med fokus på en balanceret værdiudveksling til gensidig fordel; med co-branding og bundling som hovedingredienser. Du har i den forbindelse erfaring med at udarbejde business cases der understøtter partnerskabsbetingelserne.

 

VI ER EN SPEEDBÅD SENDT PÅ MISSION FOR AT OPDAGE NYE KONTINENTER

I Blue Labs udvikler, lancerer og drifter vi en portefølje af digitale produkter og tjenester. For os handler det om digitale løsninger, der understøtter det gode liv med fokus på hjemmets relationer – vi løser problemer for rigtige mennesker som dig og mig i en travl hverdag!

 

Vi lever og ånder for teamwork og design thinking – vores tilgang er baseret på agile udviklingsmetoder og pretotyping, dybt forankret i menneskelige indsigter og hyppig brugerinvolvering. Vi har et stærkt mandat fra vores ejerkreds SE-koncernen (Stofa, Boxer, etc.) til at drive digital innovation på tværs af brancher og brugssituationer.

 

Vi glæder os til at høre fra dig. Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Kristoffer Nielsen-Refs, COO / CPO, Blue Labs,

3176 8601 eller kristoffer@bluelabs.dk.

 

Send gerne din ansøgning med det samme, da vi afholder samtaler løbende, og ønsker stillingen besat hurtigst muligt.

 

Søg stilling