Android Frontend Developer til Næste generations TV-univers

Stofa er i fuld gang med at skabe næste generations tv-univers og har i den forbindelse valgt et partnerskab med Google, hvor de baserer deres fremtidige STB løsning på Android TV. Stillingen har til formål at styrke frontend-teamet, der i dag rummer kompetencer inden for både iOS og Android.

Sted: Århus

Vi er allerede i gang med rejsen mod fremtidens TV løsning, men har behov for flere på holdet til at realisere deres ideer og ønsker. Positionen befinder sig i et krydsfelt mellem software- og produktudvikling. Til et dygtigt og højtspecialiseret team i Århus søger vi derfor nye kolleger, som brænder for at arbejde med teknologibaseret produktudvikling. Til teamet er knyttet en erfaren app arkitekt, som er overordnet systemejer for de løsninger, der udvikles. App arkitekten er bindeled mellem Produktafdelingen og Udviklingsafdelingen og er sparringspartner for teamet.

ANSVAR FOR KUNDEVENDTE APPLIKATIONER
Som udvikler i Frontend Solutions bliver du en del af et selvkørende team på 6 kompetente medarbejder, der sammen har ansvar for Stofas kundevendte applikationer på tværs af diverse platforme. Ydermere har teamet også ansvar for Android TV-løsning, som forventes lanceret ultimo 2017, hvor Stofa bliver den første operatør til at lancere en Android baseret STB løsning. Denne bliver udarbejdet i et partnerskab med Google og en leverandør i Korea.

På sigt forventer man at skulle kunne rumme flere forskellige platforme, nogle vil vi selv udvikle internt – andre udarbejdes i samarbejde med eksterne udviklingshuse. Uanset hvordan vil ansvaret for løsningen ligge i Frontend Solutions. På nuværende tidspunkt håndterer teamet i Frontend Solutions udviklingen af de kundevendte applikationer på IOS, Android og Web, hvor dit fokus primært vil være centeret omkring Android – herunder løsninger til mobil, tablets samt Android TV (STB).

Sammen med dine kollegaer får du ansvar for at sikre den tekniske del af kundeoplevelse på alle platforme, hvor dine primære opgaver er:

- Implementering af features og ændringer til Android TV-løsningen, sekundært til Android apps. Du vil sammen med arkitekten for apps, medvirke til at specificere og designe den tekniske løsning ud fra oplæg og dialog med produktafdelingen
- Fokus på implementering og visning i brugerfladen. Man bruger en 3. parts videoplayer til afspilning af video, som du ligeledes vil medvirke til at integrere i fremtidige versioner
- Selvstændigt eller sammen med teamet at gennemføre unitest og basale funktionalitetstest, afleveringen og end-to-end test udføres i tæt samarbejde med Quality Assurance afdelingen

Sammen med resten af afdelingen har du ansvaret for at bringe produktudviklingsafdelingens drømme til virkelighed, hvor du sammen med teamet kan træffe beslutninger om selve løsningens implementering. Teknologiske valg som eksempelvis valg af nyt framework el.lign. træffes altid i tæt samarbejde med arkitekt/systemejer på opgaven.

KVALITETSBEVIDST MED ØJE FOR DETALJEN
Du er bachelor eller kandidat i datalogi el.lign. eller har mindst 2-3 års erfaring fra et relevant software- eller spil-udviklingshus. Du har erfaring med JAVA/Android brugergrænseflader og et omfattende kendskab til Android Studio, Gradle og Linux. Har du kendskab til GitLab og JIRA, er det desuden en fordel.

Du er selvkørende, kan fuldføre opgaver alene og ser samarbejde, code-review og agil udvikling som en mulighed for at vokse fagligt. Du er en passioneret, men også pragmatisk teamplayer der evner at se mulighederne, og udfordre de eksisterende rammer. Dine løsninger er kendetegnet ved høj kvalitet og ved at være fleksible og genanvendelige. Som udvikler giver du aldrig op, før en opgave er fuldført. Du har gode analytiske evner og en logisk tankegang, som kommer dig til nytte i din tilgang til problemløsning. Du evner at omsætte meget komplekse problemstillinger til simple løsninger og udfordre dine kollegaer på samme. Du brænder for det, du laver, og elsker at være dybt nede i maskinrummet, ligesom du altid er opdateret på de nyeste trends og muligheder inden for dit felt.

Du kommunikerer flydende på både dansk og engelsk i såvel skrift som tale, og da du skal arbejde med alle Stofas kundevendte platforme, er det vigtigt, at du er kvalitetsbevidst og har øje for detaljen, men samtidig kan gå på kompromis for at få produktet færdigt inden deadline.

Derfor skal du vælge jobbet:
- Du passer bedst ind i en virksomhed, hvor dit ansvar stiger med dine kompetencer og ambitioner
- Du er imødekommende og føler dig godt tilpas i et ungt miljø med højt til loftet
- Du trives med og kan administrere frihed under ansvar samt evner at holde mange bolde i luften samtidigt
- Du brænder ikke kun for at sikre egne leverancer, men som holdspiller vil du opnå succes og nå i mål
- Du ønsker at arbejde med de dygtigste tredjepartsleverandører på tværs af landegrænser, som eksempelvis Google.
- Du trives i en organisation, hvor du allerede fra starten får mulighed for at sætte dit præg på arbejdsgangene.

ANSØGNING OG SPØRGSMÅL
Comentor håndterer rekrutteringsprocessen på vegne af Stofa, og du skal derfor sende din ansøgning via
www.comentor.dk snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte researchkonsulent Frederik Ellegaard Nissen eller adm. direktør Jakob Møller Hansen fra Comentor på tlf. +45 26 42 00 00.