Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
20-04-2018

Erfaren og faglig stærk Brand manager

Synes du, at lige netop opgaven med at skabe et unikt brand er den opgave, der lige nu lyder som den mest spændende i hele verden? Og vil du være en del af et arbejdsmiljø, hvor energi, vilje, resultater og socialt samvær værdsættes? – så har vi jobbet til dig!

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
20-04-2018

Produktkonsulent til Energi

Vil du på en fed læringsrejse som produktkonsulent? Så kan du komme til at arbejde målrettet med Value Propositions og Product Life-Cycle Management for energiløsninger til både privat- og erhvervskunder.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
17-04-2018

Android Frontend Developer - til næste generations TV-univers

Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem software- og produktudvikling? Vi er i gang med rejsen mod fremtidens TV-løsning og har behov for flere på holdet til at realisere vores ideer og ønsker. Til et dygtigt og højtspecialiseret team i Århus søger vi derfor nye kolleger, som brænder for at arbejde med app udvikling og streamingteknologi.

Sted: Århus

Læs mere
17-04-2018

Forretningsorienteret IAM arkitekt

Har du mod på at opbygge vores nye Identity and Access Management (IAM) afdeling? Vil du tage ansvaret og sikre det fortsatte arbejde i vores GDPR-projekt ”adgang & rettigheder”, samt implementering heraf, og på den måde bidrage til den fremtidige succes? Så kan du være vores nye IAM arkitekt i Esbjerg, Sønderborg eller Århus.

Sted: Sønderborg, Esbjerg, Århus

Læs mere
12-04-2018

Eftersalgskoordinator til Projektsupport & Eftersalg

Hvis planlægning, koordinering, styring og struktur er ord, som du ikke går af vejen for, så læs med her og du har chancen for at blive vores nye kollega i Stofa, Kolding.

Sted: Kolding

Læs mere
10-04-2018

Salgskonsulent søges til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med!

Sted: Esbjerg

Læs mere
09-04-2018

Commercial Director for Stofa

Brænder du for at stå i spidsen for et ambitiøst og kompetent telekom team? Og vil du være med til at udvikle fremtidens digitale produkter? Så har vi jobbet til dig.

Sted: Århus

Læs mere
09-04-2018

Netplanlægger med praktisk erfaring

Har du praktisk erfaring og lyst til projektering af fiber? Så har vi jobbet til dig!

Sted: Kolding, Brøndersle

Læs mere
08-04-2018

Ingeniør med flair for termodynamik

Er du klar til at yde den bedste rådgivning til nogle af Danmarks mest energitunge virksomheder? Vil du have frihed under ansvar og arbejde med dine egne opgaver og projekter, samtidig med at have stærke og kompetente kollegaer til sparring? Så er du måske vores nye rådgiver i Aarhus eller Kolding.

Sted: Kolding, Århus

Læs mere
21-03-2018

IT-serviceejer med fokus på flådestyring

Brænder du for IT og for at designe IT-løsninger til forretningens behov? Og ønsker du at videreudvikle dine kompetencer inden for servicedesign, -implementering og -drift? Så er her en oplagt mulighed for dig!

Sted: Esbjerg

Læs mere
20-03-2018

IT-Projektleder med erfaring og strategisk

Har du mod på at tage det næste skridt inden for IT-projektledelse? Og har du lyst til at være nøgleperson i transformationen af koncernens systemlandskab til en moderne digital platform? Så er her muligheden for dig!

Sted: Esbjerg

Læs mere
05-03-2018

Stofa Sønderborg søger motiverede kundesupportere

Er du en vinder og motiveres du af mål og resultater? Hvis du kan sige ja til det, så kan du hos os møde en arbejdsplads som prioriterer og investerer i din udvikling og trivsel.

Sted: Sønderborg

Læs mere
02-03-2018

HR Praktikant med masser af drive

Brænder du for HR og ønsker du at oparbejde erfaring i en stærk faglig afdeling og i en virksomhed i konstant forandring? Ønsker du samtidig at tilbringe efteråret i praktik i en spændende virksomhed? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
27-02-2018

Netværkstekniker

Vi har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og her har vi brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske vores nye kollega.

Sted: Århus

Læs mere
19-02-2018

Stofa i Århus Søger dedikerede kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere