Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
11-12-2018

IT-supporter med stort servicegen og flair for administrative opgaver

Har du mod på at være med til at løfte vores serviceniveau i 1. line support, så vi fremstår som et professionelt team, når vi hjælper vores ca. 1.500 kollegaer i en travl hverdag? – så kan det være dig vi søger.

Sted: Esbjerg

Læs mere
10-12-2018

Lagermedarbejder til plukke-teamet

Er du kvalitetsbevidst og har øje for optimeringer, så er det måske dig vi søger til vores lager ved hovedkontoret i Esbjerg.

Sted: Esbjerg

Læs mere
05-12-2018

Praktik i Kommunikation

Har du flair for strategisk kommunikation og formidling? Og ønsker du at få det maksimale ud af din praktik i foråret 2019 med varierende opgaver fra et team, som selv brænder for netop dette? Så er det om at læse med her.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
30-11-2018

Effektiv og energisk Salgskonsulent

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og kan du se dig selv på en arbejdsplads, hvor du kan skabe din fremtidige karriere? Så tilbyder vi dig muligheden for at arbejde i en unik kultur, hvor vi følger vores overbevisning, tror på individet og ikke mindst stræber efter at skabe totale kundeoplevelser.

Sted: Århus

Læs mere
21-11-2018

Deltids salgskonsulenter til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter gennem telefonen? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Århus

Læs mere
21-11-2018

Salgskonsulent til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Århus

Læs mere
16-11-2018

Barselsvikar som planlægger

Har du mod på at tage ansvaret for, at vi i Entreprise & Projektering har overblik over vores arbejdsordrer, at vi udnytter ressourcerne optimalt, og at vores samarbejdspartnere får aftalte leverancer til tiden – så er du muligvis vores nye vikar i Kolding.

Sted: Kolding

Læs mere
12-11-2018

Strategisk indkøber med fokus på den gode kundeoplevelse

Vil du være med til at sætte standarden for, hvordan vi foretager indkøb i SE Koncernen? Og har du lyst til at være en del af et engageret team på og arbejde sammen med dygtige og professionelle kolleger, som synes det er sjovt at være med samt virkelig brænder for at give en god kundeoplevelse?

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
21-10-2018

Stofa i Århus søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere
21-10-2018

Internship@IT – Application landscape and IT-service owner

Do you want to gain extensive experience working with applications as IT-service owner? And do you want to be a part of improving our current services and costumer experiences? If the answer is "YES" this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
21-10-2018

Internship@IT – Project Manager DDM (The Digital Engine)

Do you want to develop your skills within IT-project management? And want to learn from some of the best in their area? This could be an internship for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
21-10-2018

Internship@IT – Network Technician

Do you want to gain hands on experience within IT migration? And want to be a part of developing the technical IT setup in our power grid network to the next level? Then this internship could be something for you…

Sted: Esbjerg

Læs mere
17-09-2018

Ingeniørpraktikant til teknisk energirådgivning

Ønsker du at bruge foråret 2019 på at opbygge kompetencer og erfaring, omgivet af nogen af branchens skarpeste hoveder? Og vil du lære at yde den bedste rådgivning indenfor termodynamik til nogle af Danmarks mest energitunge virksomheder, på et kommercielt niveau? Så er her en spændende mulighed for dig…

Sted: Kolding, Århus

Læs mere
10-08-2018

Security Architect

At SE, we protect a substantial part of the most critical infrastructure in the country, including power grids and telecom services. We have created a unique position to help create our future security architecture in a workplace where the activity level is high, making this an exciting place to work.

Sted: Esbjerg

Læs mere
22-05-2018

Access Netværkstekniker

Vi har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og her har vi brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske vores nye kollega.

Sted: Sønderborg, Århus

Læs mere