Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
22-02-2019

Praktik i spændende kommunikationsafdeling?

Har du flair for strategisk kommunikation og formidling? Og ønsker du at få det maksimale ud af din praktik i foråret 2019 med varierende opgaver fra et team, som selv brænder for netop dette? Så er det om at læse med her...

Sted: Aarhus, Esbjerg

Læs mere
19-02-2019

Talfokuseret praktikant til kommercielt team

Ønsker du at tilegne dig viden omkring arbejde med kommercielle værktøjer? Og vil du have erfaring med projektarbejde inden for salg og events? Så er her en praktikplads for dig…

Sted: Aarhus

Læs mere
15-02-2019

Erfaren projektleder til Stofas fiber og coax

Vi har travlt i Stofa og søger derfor en projektleder til projektansættelse op til 3 år. Brænder du for at udfolde dine projektlederevner, er det nu, du skal slå til. Er du skarp på økonomi, projektledelse og løbende opfølgning, så kan det være lige dig, vi gerne vil arbejde sammen med.

Sted: Kolding

Læs mere
14-02-2019

Corporate Brand Manager

SE-koncernen søger en erfaren corporate brand manager hurtigst muligt, som kan skabe en mere sammenhængende styring af vores brandstruktur. Dette skal ske under et nyt corporate brand, Norlys, som bliver til virkelighed i løbet af 2019, såfremt konkurrencemyndighederne godkender en fusion, vi har ansøgt om. Det bemærkes, at så længe fusionen ikke er endeligt godkendt, består jobbet i at forberede lanceringen af Norlys som corporate brand. Implementeringen forudsætter konkurrencemyndighedernes fusionsgodkendelse. Sker det ikke, vil opgaven fortsætte med fokus på den nuværende koncern.

Sted: Aarhus

Læs mere
13-02-2019

El-ingeniør til Asset Management

Vil du være med til at gå forrest, når SE-koncernens Netselskab, udvikler og optimerer det danske elnet til fremtidens behov? Vil du være med til at sikre, at den grønne omstilling er et centralt punkt på klimadagsordnen – og sidst men ikke mindst - vil du være med til at balancere den tekniske optimering med økonomisk ansvarlighed over for vores kunder og andelshavere? – hvis ja, så bør du søge dette job.

Sted: Esbjerg

Læs mere
12-02-2019

Ambitiøs BI-konsulent

Er du drevet af at nørde i data og af performance- og procesoptimering – samtidigt med at du forstår forretningen? Så får du hos os mulighed for at arbejde med store mængder af data i vores forretningsområder Telecom og SE Energi & Klima.

Sted: Esbjerg

Læs mere
12-02-2019

Butikskonsulenter til Stofas og HFAF's butik i Horsens (fastansættelse + barselsvikariat)

Til Horsens Fællesantenne Forening og Stofas medlemsbutik søger vi butikskonsulenter, som brænder for teknik og face-to-face kundebetjening.

Sted: Horsens, B

Læs mere
07-02-2019

Product Manager med et stærkt kommercielt fokus og drive

Brænder du for at tage ansvaret på dig, være CEO for dit eget produktområde og samtidig sætte retningen inden for vores teleløsninger indenfor erhverv? Så kan det være, at du er vores nye kollega.

Sted: Esbjerg, Aarhus

Læs mere
31-01-2019

Test Manager med fokus på detaljer og kommunikation

Vil du være med til at sikre kvaliteten i de systemer, der skal implementeres i forbindelse med øget digitalisering og effektivisering af SE? Og nyder du at kommunikere omkring tekniske udfordringer på tværs af organisationen? Så er her måske en mulighed for dig…

Sted: Esbjerg, Aarhus

Læs mere
31-01-2019

Erfaren og teknisk IT-Projektleder

Formår du at skabe resultater og navigere blandt mange informationer og interessenter? Og ønsker du en bærende rolle i SE’s systemudviklingsprojekt, som skal medvirke til øget digitalisering og effektivisering af organisationen? Så er her en mulighed for dig…

Sted: Esbjerg, Aarhus

Læs mere
25-01-2019

Stofa i Århus søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Aarhus

Læs mere
25-01-2019

Stofa i Sønderborg søger dedikerede Kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Sønderborg.

Sted: Sønderborg

Læs mere
25-01-2019

SE i Esbjerg søger dedikerede salgskonsulenter til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger 4 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
18-01-2019

Nysgerrig og energisk studentermedhjælper til SE/Stofas analyseafdeling

Har du lyst til at krydre dit studie med relevant praktisk erfaring, og synes du, at indsamling, behandling og formidling af kundeindsigter gennem kvalitative og kvantitative analyser lyder spændende? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig!

Sted: Aarhus

Læs mere
14-01-2019

Dygtige PHP udviklere til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med til at udvikle applikationer i en virksomhed, hvor dit arbejde virkeligt betyder noget. Brænder du for at gøre en forskel og selv være med til at bestemme hvor udviklingen går hen, så er denne stilling noget for dig.

Læs mere
14-01-2019

Systemarkitekt til Stofa

Convision søger for Stofa: Vil du være med i en spændende udvikling, hvor du kommer til at arbejde med de nyeste teknologier, og hvor du kan være med til at præge successen fremover, så er dette noget for dig. Stofa er en uformel arbejdsplads med en fantastisk kultur og drevet af forandringer. Stofa udfordrer markedet - og sig selv - ved konstant at tilpasse sig. Stofa ønsker at kunderne får en totaloplevelse, der skal være den bedste i Danmark. Stofa er en del af SE-koncernen. SE er en andelsejet energi- og telekoncern, der blandt andet rummer Boxer og SE Energi & Klima. Stofa leverer hver dag internet, tv og strøm til kunder i hele Danmark. SE har kontorer over hele landet og er i dag 1.500 medarbejdere.

Læs mere
11-12-2018

IT-supporter med stort servicegen og flair for administrative opgaver

Har du mod på at være med til at løfte vores serviceniveau i 1. line support, så vi fremstår som et professionelt team, når vi hjælper vores ca. 1.500 kollegaer i en travl hverdag? – så kan det være dig vi søger.

Sted: Esbjerg

Læs mere