Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
18-07-2017

Teknikere med indgående kendskab til fiber- og coaxteknologi

I Stofa ved vi, at vi kun kan nå vores ambitiøse mål ved at være tilgængelige for vores kunder og ved at have en åben adfærd overfor kolleger og samarbejdspartnere.

Sted: Aalborg, Århus

Læs mere
14-07-2017

Er du change manager og klar til nye udfordringer indenfor persondata?

Er du god til at samle forretningen og drive mod et fælles mål? Og brænder du for at blive ekspert på et nyt strategisk område, så har vi en spændende change management opgave til dig.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
14-07-2017

Projektkoordinator

Kan du holde mange opgaver på en gang, og ønsker du at få mulighed for at blive en central kollega på et nyt strategisk område?

Sted: Esbjerg

Læs mere
14-07-2017

Dokumentationsspecialist

Ser du dig selv få indgående indsigt i regler og krav indenfor persondata? Hvis du samtidigt kan levere høj kvalitet og kan sætte dig ind i komplekst stof, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
10-07-2017

Koncernøkonomichef

Du har gode lederevner og dokumenterede kompetencer inden for økonomi, regnskab og bogholderi. Du bliver en del af et dynamisk team, hvor du i høj grad selv kan være med til at præge jobbet og udviklingen.

Sted: Esbjerg

Læs mere
06-07-2017

Vil du være med til at flytte Foreningsmarketing til nye højder?

Til Foreningsmarketing søger Stofa en marketingkonsulent med stærke samarbejdsevner og et strategisk mindset. Den perfekte kandidat er udadvendt og forstår vigtigheden af at møde både interne og eksterne samarbejdspartnere i øjenhøjde.

Sted: Brønderslev

Læs mere
04-07-2017

IT stærk økonomiassistent med en proaktiv tilgang

Er du vild med tal? Er du teamplayer? Trives du med at have mange bolde i luften? Vil du være i en virksomhed med en stærk kultur? – og har du samtidigt en høj kvalitetssans og styr på dine deadlines, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
29-06-2017

Salgskonsulenter søges til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger både deltids- og fuldtidskonsulenter.

Sted: Århus

Læs mere
16-06-2017

Linux Server- og System Administrator

Motiveres du af muligheden for at arbejde med seriøse open source teknologier i et uformelt miljø, altid velment værkstedshumor og et glimt i øjet? Ambitionsniveauet er højt - og det er det tekniske niveau også.

Sted: Århus

Læs mere
16-06-2017

SE Koncernen søger Product Manager til Energi

Vi søger en Product Manager med en stærk kommerciel profil, som brænder for at spille en central rolle og tage ansvar for forretningen. Vil du være med til at sikre SE Koncernens fremtidige løsninger indenfor Energisektoren?

Sted: Århus, Esbjerg

Læs mere
14-06-2017

Android Frontend Developer til Næste generations TV-univers

Stofa er i fuld gang med at skabe næste generations tv-univers og har i den forbindelse valgt et partnerskab med Google, hvor de baserer deres fremtidige STB løsning på Android TV. Stillingen har til formål at styrke frontend-teamet, der i dag rummer kompetencer inden for både iOS og Android.

Sted: Århus

Læs mere
14-06-2017

Backend Developer – Backend Solutions

Positionen har til formål at styrke Stofas kompetence inden for backend systemer i forbindelse med en gennemgribende restrukturering af datamodellen. Du får stor mulighed for at påvirke fremtidens teknologiske valg.

Sted: Århus

Læs mere
14-06-2017

Junior Software Developer

I krydsfeltet mellem software, telekommunikation og IT.

Sted: Århus

Læs mere
14-06-2017

Web frontend developer – Internal Applications - UI/UX og hardcore udvikling

Positionen har til formål at styrke Stofas kompetence inden for bl.a. webfrontend på deres kundeservicesystem. Ydermere er der behov for at kunne agere hurtigere i forhold til spontane ændringer foretaget af ekstern leverandør.

Sted: Århus

Læs mere
12-06-2017

QA Specialist - Automatiseret test af HW og UX test applikation

Stofa er i stor vækst og har god succes hos kunderne. Henover de kommende 2 år forventer vi at udvide platformsporteføljen og ønsker samtidig at udvide vores test- og kvalitetssikringsprocesser.

Sted: Århus

Læs mere
23-05-2017

Dataanalytiker til Product Management

Når kreativitet og data mødes, sker der fantastiske ting! Vi søger en Dataanalytiker, som brænder for at omsætte datatrends til værdifuld viden for forretningen.

Sted: Århus

Læs mere
18-05-2017

Praktik for finansøkonomer med ambitioner

Vil du supplere din teoretiske uddannelse med praktisk erfaring? Har du lyst til – og flair for - at arbejde med tal og analyse? Drømmer du om at arbejde i en økonomiafdeling hvor du dagligt vil blive udfordret, er der hos SE rig mulighed for dette.

Sted: Esbjerg

Læs mere
28-04-2017

Specialister indenfor IT-udvikling, Drift og Projektledelse

Sammen skaber vi fremtiden – skal du være med? Find din fremtid her

Sted: Sønderborg, Esbjerg, Århus

Læs mere