Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
17-10-2018

SE søger ambitiøse og sælgende kundeservicemedarbejdere

Vil du være en del af branchens bedste kundeservice? Så er det måske dig vi mangler – SE søger efter kundeservicemedarbejdere, som vil være med til at skabe gode kundeoplevelser.

Sted: Esbjerg

Læs mere
16-10-2018

Digital grafiker til in-house reklamebureau

Det er ikke kun verden, der bliver mere digital – det gør vores opgaver også. Derfor leder vi efter en digital grafiker. Brænder du for det grafiske håndværk, og er du digital til fingerspidserne? Kan du layoute et display-banner, men synes du, det er federe at lege med html-koden, der får tingene til at leve digitalt? Så læs med her.

Sted: Brøndersle

Læs mere
08-10-2018

Erhvervssupporter med stor flair for teknik

Har du flair for teknik, og kan du gennem dine kommunikative evner formidle et klart budskab på en enkel og forståelig måde på til tider komplekse og svære tekniske løsninger? Kan du se dig selv på en sjov og uhøjtidelig arbejdsplads, med højt til loftet og med store muligheder for personlig udvikling? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du nu mulighed for at blive en del af Stofa´s Erhvervssupport i Esbjerg.

Sted: Esbjerg

Læs mere
03-10-2018

Kok til lækker kantine

Vil du være en del af den daglige drift i vores kvalitetsbevidste kantine i Sønderborg? Og ønsker du at sikre den bedst mulige kundeoplevelse? Så skynd dig at læse videre…

Sted: Sønderborg

Læs mere
03-10-2018

Kok til spændende kantine

Vil du være en del af den daglige drift i vores kvalitetsbevidste kantine i Kolding? Og ønsker du at sikre den bedst mulige kundeoplevelse? Så skynd dig at læse videre…

Sted: Kolding

Læs mere
25-09-2018

Tekniker med interesse for bredbånd og TV

Er du stærk til at servicere kunder, og har du indgående kendskab til det tekniske arbejde med Coax- og fiber teknologi? Så er du måske lige netop den tekniker, vi søger.

Sted: Ringsted

Læs mere
17-09-2018

Ingeniørpraktikant til teknisk energirådgivning

Ønsker du at bruge foråret 2019 på at opbygge kompetencer og erfaring, omgivet af nogen af branchens skarpeste hoveder? Og vil du lære at yde den bedste rådgivning indenfor termodynamik til nogle af Danmarks mest energitunge virksomheder, på et kommercielt niveau? Så er her en spændende mulighed for dig…

Sted: Århus, Kolding

Læs mere
12-09-2018

Marketingkoordinator til Stofa

Til vores marketingteam søger vi en kollega, som vil være med til at sikre, at vi skaber en rød tråd på tværs af vores nationale og lokale kampagner. Vil du være med til at løfte vores marketingaktiviteter op til næste trin og være med til at repositionere vores brand? Så er du måske vores nye marketingkoordinator.

Sted: Århus

Læs mere
13-08-2018

#Android #ViBliverAldrigRigtigVoksne #ViHarKage

Kan du huske første gang, du så Jurassic Park? Begejstringen, når titelmelodien til Troldspejlet gik i gang? Eller gensynets glæde, når R2-D2 og Co. endnu engang ruller over skærmen?

Sted: Århus

Læs mere
10-08-2018

Security Architect

At SE, we protect a substantial part of the most critical infrastructure in the country, including power grids and telecom services. We have created a unique position to help create our future security architecture in a workplace where the activity level is high, making this an exciting place to work.

Sted: Esbjerg

Læs mere
27-07-2018

Security Analyst

Are you interested in a hands-on position, which involves discovering weaknesses, determining the root causes of security incidents and participate in incident response activities? Then we have an exciting opportunity protecting a substantial part of the most critical infrastructure in the country. The activity level is high, making this an exciting place to work.

Sted: Esbjerg

Læs mere
21-06-2018

SE i Esbjerg søger dedikerede salgskonsulenter til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger 3 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
15-06-2018

PHP full-stack udvikler med fokus på applikationsudvikling

Brænder du for at producere kode af høj kvalitet, som er let at vedligeholde og forstå? Er du interesseret i PHP, MySQL, JavaScript og objektorienteret programmering? Elsker du en uformel kultur, hvor hverdagen præges af humor og højt til loftet? Så er det lige præcis dig vi står og mangler på vores hold i Stofa!

Sted: Århus

Læs mere
01-06-2018

Netværkstekniker til SE/Stofa

Hos Stofa/SE har vi ambitioner om at sætte helt nye standarder og arbejder hver dag for endnu bedre digitale oplevelser for vores kunder og virksomheder. Derfor har vi brug for dig. Vi er en virksomhed i vækst og med en klar strategi. Vi har store ambitioner og er på en udviklingsrejse og for at nå vores mål søger vi en netværkstekniker til IP Net afdelinger, der deler SE/Stofas ambitioner.

Sted: Sønderborg, Århus

Læs mere
22-05-2018

Access Netværkstekniker

Vi har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og her har vi brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske vores nye kollega.

Sted: Sønderborg, Århus

Læs mere
26-04-2018

QA Specialist - Test af streaming-apps og set top bokse

Brænder du for at arbejde med test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Og vil du arbejde med følgende produkter: Android Set-top boks, Android WebTv App, iOS WebTv App, Chromecast, AppleTv, Browser WebTv.

Sted: Århus

Læs mere