Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
28-04-2017

Specialister indenfor IT-udvikling, Drift og Projektledelse

Sammen skaber vi fremtiden – skal du være med? Find din fremtid her

Sted: Esbjerg, Århus, Sønderborg

Læs mere
25-04-2017

Stofa i Brønderslev søger motiverede kundeservicekonsulenter

Har du erfaring med kundeservice/salg og lyst til en hverdag i et team, hvor vi har det sjovt, mens vi yder kundeservice i verdensklasse?

Sted: Brønderslev

Læs mere
19-04-2017

Driftsassistent med talent for koordinering

Du er den fødte koordinator, der med din servicemindede og strukturerede tilgang sikre at vores teknikere har en hverdag, hvor de kan levere den bedste kundeoplevelse.

Sted: Brønderslev

Læs mere
01-04-2017

Software projektleder til Stofas udviklingsafdeling - Stofa Aarhus

Vil du være med til at skabe næste generations TV-univers? Stofa er særdeles ambitiøs og vil være i front. SE koncernen vil være danskernes foretrukne leverandør af digital underholdning. Vil du med på holdet - så se her!

Sted: Århus

Læs mere
10-03-2017

Stofa i Århus søger motiverede kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere
10-03-2017

SE-koncernen søger en ambitiøs erfaren Financial Controller

Har du ambitioner for din karriere? Har du lyst til at være en del af et team, hvor udvikling og ansvar er i fokus? Vil du også være del af et miljø, der aldrig er stillestående så er der masser af spændende muligheder hos os.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
03-03-2017

Praktik som lobbyist

SE søger ambitiøse praktikanter til vores Public Affairs afdeling i København til efteråret. Vil du være med til at skabe en grøn omstilling eller være med til at digitalisere Danmark? Har du lyst til at spille en central rolle i at sikre, at SE og Stofas strategi og beslutninger bliver baseret på robust indsigt i politiske beslutningsprocesser og rammevilkår? Og har du ambitioner om at udvikle dig både fagligt og personligt inden for public affairs? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Sted: København

Læs mere
03-03-2017

SE/Stofa søger kommunikationspraktikanter til efteråret 2017

Vil du gerne sætte dine færdigheder på prøve og kombinere de teoretiske og praktiske aspekter fra dit studie med værdiskabende arbejde? Er du dygtig til at skrue en god fortælling sammen, og synes du håndtering af forskellige medier og målgrupper er spændende? Og vil du ikke mindst være en del af et stærkt engageret og alsidigt team? Så er det måske dig, vi er på udkig efter. SE søger nemlig kommunikationspraktikanter til efteråret 2017.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere