Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
11-07-2018

IP Net Director for Stofa og SE Fibernet

Brænder du for at stå i spidsen for et ambitiøst og kompetent IP Net team? Og vil du være ansvarlig for Danmarks største fibernet – og være med til at udvikle fremtidens net arkitektur? Så har vi jobbet til dig.

Sted: Århus, Sønderborg

Læs mere
11-07-2018

IT Drift Director for SE

Kan du skabe fundamentet for SE Koncernens digitalisering og gode kundeoplevelse? Og vil du være ansvarlig for både IT drift og IT support på tværs af SE Koncernen – Stofa, Boxer, Evonet og Energi & Klima? Så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
03-07-2018

Studentermedhjælper til Stofa erhverv

Stofa Erhverv søger en studentermedhjælper til vores lokation i Tranbjerg. Arbejdstiden vil være max 10 timer om ugen, hvor arbejdstiden kan aftales individuelt.

Sted: Århus

Læs mere
29-06-2018

Studentermedhjælper til Stofa erhverv

Stofa Erhverv søger en studentermedhjælper med stærke kommunikative evner til vores lokation i Esbjerg. Arbejdstiden vil være max 15 timer om ugen, hvor arbejdstiden kan aftales individuelt.

Sted: Esbjerg

Læs mere
29-06-2018

Salgskonsulent søges til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med!

Sted: Esbjerg

Læs mere
26-06-2018

Stofa Sønderborg søger motiverede kundesupportere

Er du en vinder og motiveres du af mål og resultater? Hvis du kan sige ja til det, så kan du hos os møde en arbejdsplads som prioriterer og investerer i din udvikling og trivsel!

Sted: Sønderborg

Læs mere
25-06-2018

Evonet søger El-ingeniør til Asset Management

Vil du være med til at optimere og udvikle det danske elnet til fremtidens behov? I Evonet, som er en del af SE koncernen, ser vi det som vores opgave altid at udvikle og optimere det danske elnet til fremtidens behov. Vi sikrer heri, at den grønne omstilling er et centralt punkt på dagsordenen. Samtidig balancer vi den tekniske optimering med økonomisk forsvarlighed overfor vores kunder og ejere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
21-06-2018

SE i Esbjerg søger dedikerede salgskonsulenter til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger 3 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
19-06-2018

Digital Performance Specialist

Tænker og handler du digitalt med fokus på at optimere både forretning og kundernes oplevelse? Er du evangelist og fagspecialist indenfor søgemaskineoptimering og brænder du for at lede den kontinuerlige udvikling og implementering af best-in-class Search strategi? Så er her måske et job for dig…

Sted: Århus

Læs mere
18-06-2018

Stofa søger engageret tekniker til vores Produktion Syd/Øst

Vil du være med til at sætte dit aftryk på vores coax forretning og være med til at sikre et stabilt net for såvel nye som eksisterende kunder? Så er du måske lige netop den tekniker, vi søger.

Sted: Kolding

Læs mere
15-06-2018

PHP full-stack udvikler med fokus på applikationsudvikling

Brænder du for at producere kode af høj kvalitet, som er let at vedligeholde og forstå? Er du interesseret i PHP, MySQL, JavaScript og objektorienteret programmering? Elsker du en uformel kultur, hvor hverdagen præges af humor og højt til loftet? Så er det lige præcis dig vi står og mangler på vores hold i Stofa!

Sted: Århus

Læs mere
04-06-2018

Salgskonsulent til stærkt og professionelt team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? Og har du evnen til at matche kundens behov med vores produkter? Så skynd dig at læse videre!

Sted: Århus

Læs mere
01-06-2018

Dygtig netværkstekniker for SE/Stofa til Sønderborg eller Aarhus

Hos Stofa/SE har vi ambitioner om at sætte helt nye standarder og arbejder hver dag for endnu bedre digitale oplevelser for vores kunder og virksomheder. Derfor har vi brug for dig. Vi er en virksomhed i vækst og med en klar strategi. Vi har store ambitioner og er på en udviklingsrejse og for at nå vores mål søger vi en netværkstekniker til IP Net afdelinger, der deler SE/Stofas ambitioner.

Sted: Sønderborg, Århus

Læs mere
25-05-2018

Ingeniør - Teknisk Energirådgivning

Kan du yde den bedste rådgivning indenfor termodynamik til nogle af Danmarks mest energitunge virksomheder, på et kommercielt niveau?

Læs mere
24-05-2018

Dedikeret og faglig stærk Business Analyst til Evonet

Vil du være med til at spille en afgørende rolle i at sikre den grønne omstilling og et elnet, der kan bære den øgede belastning fremadrettet, uden at gå på kompromis med en forsyningssikkerhed i verdensklasse? Og motiveres du af strategisk og politisk arbejde med henblik på at påvirke de lovgivningsmæssige rammer for elnetselskaberne i Danmark? Så er det dig vi leder efter som Business Analyst i en nyoprettet stilling til afdelingen Regulering i Evonet. Evonet er en del af SE-koncernen.

Sted: Esbjerg

Læs mere
22-05-2018

Access Netværkstekniker

Vi har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og her har vi brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske vores nye kollega.

Sted: Sønderborg, Århus

Læs mere
18-05-2018

Praktik i efteråret?

I SE Next Step søger vi en frisk praktikant indenfor innovation, marketing, medie eller kommunikation.

Sted: Esbjerg

Læs mere
18-05-2018

Studiemedhjælper til virksomhedsscreening

Brænder du for forretningsudvikling og innovation? Og vil du tilbringe efteråret med at oparbejde erfaring i en spændende koncern? Få et meningsfyldt fritidsjob i SE Esbjerg

Sted: Esbjerg

Læs mere
09-05-2018

Stofa i Århus Søger dedikerede kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere
26-04-2018

QA Specialist - Test af streaming-apps og set top bokse

Brænder du for at arbejde med test og kvalitetssikring, hvor kundeoplevelsen altid er i fokus? Og vil du arbejde med følgende produkter: Android Set-top boks, Android WebTv App, iOS WebTv App, Chromecast, AppleTv, Browser WebTv.

Sted: Århus

Læs mere
17-04-2018

Android Frontend Developer - til næste generations TV-univers

Kan du lide at arbejde i krydsfeltet mellem software- og produktudvikling? Vi er i gang med rejsen mod fremtidens TV-løsning og har behov for flere på holdet til at realisere vores ideer og ønsker. Til et dygtigt og højtspecialiseret team i Århus søger vi derfor nye kolleger, som brænder for at arbejde med app udvikling og streamingteknologi.

Sted: Århus

Læs mere
27-02-2018

Netværkstekniker

Vi har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og her har vi brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske vores nye kollega.

Sted: Århus

Læs mere