Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
23-01-2018

Stofa søger Digital Campaign Planner med stærkt kommercielt fokus

Har du erfaring med at skabe relevans og synlighed for stærke brands på de digitale medier og samtidig drive salgsmotiveret trafik til Stofa.dk? Har du en kommerciel forståelse og kan du både tænke og handle digitalt? Er du samtidig innovativ, kreativ og struktureret, så er du måske vores nye Digitale Campaign Manager.

Sted: Århus

Læs mere
21-01-2018

Barselsvikar til stilling som Grafisk Designer

Til Design Center i SE og Stofa søger vi hurtigst muligt en ny kollega med solidt grafisk håndværk og skarp visuel sans. Kan du løfte budskaber, så de brænder igennem, så er det måske dig, vi leder efter.

Sted: Brønderslev

Læs mere
19-01-2018

Product Manager som brænder for udvikling og resultater

Vil du sætte dit fingeraftryk på fremtidens løsninger indenfor telesektoren? Hvis du ligeledes har tung PM erfaring og pondus og mod, så har vi en spændende stilling til dig

Sted: Århus

Læs mere
15-01-2018

iOS og Android udviklere til Blue Labs

Brænder du for at gøre en forskel og udvikle stærke digitale produkter? Så lad dine evner, ideer og ambitioner få nyt liv i en nystartet virksomhed med en udtalt iværksætterkultur og solid økonomisk ballast.

Sted: Århus

Læs mere
14-01-2018

Entreprisetekniker med flair for teknik og kundekontakt

Har du ekspertisen og hænderne til at hjælpe vores privat- og erhvervskunder, i forbindelse med installation og servicering af el-målere? Er du imødekommende og kompetent, når du servicerer vores kunder? Ønsker du at sikre dem den bedst tænkelige kundeoplevelse? .. så er du måske vores nye Enterprisetekniker?

Sted: Brønderslev

Læs mere
10-01-2018

IPTV / CATV systemadministrator, Århus

Ønsker du at blive en del af en virksomhed i vækst, hvor vi hver dag kæmper for endnu bedre digitale oplevelser til gavn for mennesker og virksomheder i Danmark. Så er den ledige stilling som systemadministrator til Stofa's driftsteam måske lige noget for dig.

Sted: Århus

Læs mere
08-01-2018

Dedikeret og serviceorienteret økonomiassistent til SE koncernens Afregningsafdeling

Brænder du for og har du bred erfaring med at løse økonomi- og regnskabsopgaver?Kan du være fokuseret og struktureret i en til tider travl og hektisk hverdag og sætter du altid den totale kundeoplevelse og kvaliteten i top? Så er det dig vi søger!

Sted: Esbjerg

Læs mere
07-01-2018

Ambitiøs Financial Controller

Har du ambitioner for din karriere, og vil du udbygge din viden inden for Financial Controling? Har du derudover lyst til at være en del af et team, hvor udvikling og ansvar er i fokus? Så er her en spændende mulighed for dig.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
04-01-2018

Digitalt funderet Lead, Product Marketing & Strategic Partnerships (Blue Labs)

Har du lyst til at arbejde i en iværksætterkultur med et solidt økonomisk fundament, i et agilt og hurtigt arbejdende team? Brænder du for at gøre en forskel og udvikle, lancere og drifte stærke digitale produkter, så kom og vær med på vores kontor i København.

Sted: København - Artillerivej

Læs mere
03-01-2018

Er du vores nye økonomielev på det stærkeste talenthold ?

Er du klar til at løbe din karriere i gang? Som økonomielev i SE koncernen vil du få medindflydelse på din udvikling. I løbet af de to års elevtid vil du få en bred viden, som du kan bygge videre på - måske med en karriere hos os. Du bliver også tilknyttet en uddannelsesansvarlig, som følger din udvikling og sørger for, at du hele tiden får de rette faglige udfordringer.

Sted: Esbjerg

Læs mere
21-12-2017

Nytænkende Marketing Automation Manager med stærkt kundefokus (Barselsvikariat: 10 mdr.)

Motiveres du af at se mulighederne i at arbejde med kundedata for at give kunderne den best mulige oplevelse med deres produkter og styrke deres holdning til Stofa brandet? Har du erfaring med at kombinere kundeadfærd med relevant content på egne digitale kanaler? Så er du måske vores nye Marketing Automation Manager.

Sted: Århus

Læs mere
20-12-2017

Engageret butikskonsulent til ny medlemsbutik i Kolding

Vil du gå forrest, og være med til at sikre succes i Kolding.Net og Stofas helt nye medlemsbutik? Brænder du for teknik og face to face kundeservice? Så er du måske vores nye butikskonsulent.

Sted: Kolding

Læs mere
20-12-2017

Kolding.Net og Stofa søger teamleder til ny medlemsbutik

Er du lederen, der har fokus på dine medarbejdere og samtidig kan indgå i en daglig drift, hvor kundebetjening er en vigtig del af jobbet? Vil du gå forrest og være med til at sikre succes i Kolding.Net og Stofas nye medlemsbutik? Så er det måske dig vi søger.

Sted: Kolding

Læs mere
20-12-2017

Performance analytiker af projekter og forecastprocesser i SydEnergi Net A/S

Drømmer du om at arbejde med analyse, optimering, performance og forecast? Vil du være med til at fremtidssikre el-nettet, så vi sikre et rentabelt og driftssikkert el-net til fremtidens generationer?

Sted: Esbjerg

Læs mere
19-12-2017

SE i Esbjerg søger dedikerede salgskonsulenter til energisk team

Vil du være en del af et arbejdsmiljø, der oser af salg, service og god energi? - så skynd dig at læse med! Vi søger 3 deltidssælgere.

Sted: Esbjerg

Læs mere
07-12-2017

Netværkstekniker til SE/Stofa

Vi har ambitioner om at sætte helt nye standarder, og her har vi brug for dig! Vil du være en del af et fagligt kompetent team? Har du solid erfaring som Netværkstekniker og lyst til at arbejde teamorienteret? Så er du måske vores nye kollega.

Sted: Århus

Læs mere
06-11-2017

Teknisk teamleder til Backend Solutions og Internal Applications

Stofa har fuldt fokus på at skabe næste generations tv-univers, og udviklingsafdelingen har en central rolle i at eksekvere koncernens strategi i forhold til at være en del af den absolutte top som et nationalt, integreret energi- og teleselskab.

Sted: Århus

Læs mere
14-06-2017

Android Frontend Developer til Næste generations TV-univers

Stofa er i fuld gang med at skabe næste generations tv-univers og har i den forbindelse valgt et partnerskab med Google, hvor de baserer deres fremtidige STB løsning på Android TV. Stillingen har til formål at styrke frontend-teamet, der i dag rummer kompetencer inden for både iOS og Android.

Sted: Århus

Læs mere
14-06-2017

Junior Software Developer

I krydsfeltet mellem software, telekommunikation og IT.

Sted: Århus

Læs mere
14-06-2017

Web frontend developer – Internal Applications - UI/UX og hardcore udvikling

Positionen har til formål at styrke Stofas kompetence inden for bl.a. webfrontend på deres kundeservicesystem. Ydermere er der behov for at kunne agere hurtigere i forhold til spontane ændringer foretaget af ekstern leverandør.

Sted: Århus

Læs mere
12-06-2017

QA Specialist - Automatiseret test af HW og UX test applikation

Stofa er i stor vækst og har god succes hos kunderne. Henover de kommende 2 år forventer vi at udvide platformsporteføljen og ønsker samtidig at udvide vores test- og kvalitetssikringsprocesser.

Sted: Århus

Læs mere