Har du energi til forandring?      Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Da vi modtager mange uopfordrede ansøgninger anbefaler vi, at du orienterer dig her på siden efter et job, der matcher dit talent og kvalifikationer. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
20-01-2017

SE/Stofa søger systemadministrator til Aarhus

Som systemadministrator i SE/Stofa får du ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom du skal fungere som støtte til virksomhedens Network Operations Center og udviklingsafdeling. Herudover kommer du til at indgå i diverse projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server- og backend delen af projektet. Derfor er det vigtigt med samarbejde og sparring med kolleger, samtidig med at du forventes at kunne arbejde selvstændigt.

Sted: Horsens, Århus

Læs mere
13-01-2017

Stofa søger sælger til Fibersalg i Esbjerg

Har du energi til forandring? I SE koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. Så er du en ambitiøs sælger, der kan skabe unikke kundeoplevelser, og samtidig få ordren i hus, så er det lige dig, vi står og mangler.

Sted: Esbjerg

Læs mere
05-01-2017

IT Udviklingschef med drive og forretningsfokus

Vil du være med til at udvikle vores IT-udviklingsafdeling til højeste niveau? Og er du ambitiøs med hensyn til at skabe den perfekte IT-platform, der kan understøtte SE? Så har vi jobbet til dig, hvor du får mulighed for at arbejde med forandringer, ledelse, IT-udvikling og sikring af, at vi flytter vores platform til næste niveau.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
23-12-2016

Kundeservicekonsulent med salgsgen

Har du erfaring med kundeservice og lyst til en hverdag i et team, hvor vi har det sjovt, mens vi yder kundeservice i verdensklasse?

Sted: Århus

Læs mere
23-12-2016

Stofa søger supportere til Århus

Er du en vinder? Vil du være den bedste? Motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik support oplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau, hver dag – hele dagen? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere
18-12-2016

Drifttekniker til SE’s kontrolrum

Er du El-ingeniør eller maskinmester og har du kendskab til drift af elforsyningsnettet? SE søger medarbejder til overvågning og drift af distributionsnettet i Syddanmark.

Sted: Esbjerg

Læs mere
16-12-2016

Erfaren økonomiassistent med en proaktiv tilgang

Vil du være en central medarbejder med en bred kontaktflade i en virksomhed med en stærk kultur? – og har du samtidigt en høj kvalitetssans og styr på dine deadlines, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
13-12-2016

Interne Salgskonsulenter til Stofas Erhvervsafdeling

Har du en fantastisk indlevelsesevne, en naturlig nysgerrighed og intuition? Er du målrettet, resultatorienteret og omstillingsparat, og brænder du for at levere den sublime kundeoplevelse? Stofa Erhverv søger medarbejdere til internt telesalgsteam, som evner at skabe nærvær og professionalisme.

Sted: Århus

Læs mere
11-12-2016

Business Analytics Specialist og Project Manager

I SE er vi på en procesrejse, hvor vi skal transformere organisationen til at tænke på en helt ny måde i forhold til investeringer og vedligehold af elnettet. Med vores leveregler for øje skal der være endnu mere fokus på samarbejde og kommunikation med kunderne.

Sted: Esbjerg

Læs mere
09-12-2016

Netværksspecialist

Har du drive og er skarp til at levere en struktureret fejlsøgning og diagnosticering? Har du samtidig stor viden om CISCO netværk og infrastruktur, og lyst og evne til at arbejde med både projektarbejde og daglig drift, så har vi jobbet til dig?

Sted: Sønderborg, Esbjerg

Læs mere
05-12-2016

Energirådgivere til SE’s erhvervskunder på Sjælland. Har du øje for en god forretning?

SE Energi & Klima’s Energirådgivning er inde i en udviklende periode med mange store projekter og stadig mere konkurrence på markedet for energibesparelser. Vi søger en fremsynet, kommerciel, kompetent og dedikeret Energirådgiver med bred erfaring inden for produktionsindustrien til vores afdeling på Sjælland.

Sted: København

Læs mere
02-12-2016

Erfaren kreditorbogholder med proaktiv tilgang

Har du gå-på-mod og erfaring med elektronisk bilagshåndtering? Vægter du samtidigt altid den totale kundeoplevelse og kvalitet højt, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
11-11-2016

IT-specialist med fokus på IT Sikkerhed

Brænder du for at komme til at arbejde indenfor IT sikkerhed, eller ønsker du at videreudvikle dine kompetencer indenfor området? Så har du en unik mulighed for, at blive en del af holdet, der sætter rammerne for IT sikkerhed i en virksomhed og branche, hvor dette er et vigtigt strategisk fokusområde.

Sted: Sønderborg, Esbjerg, Århus

Læs mere
11-11-2016

Junior IT-specialist med fokus på IT Sikkerhed

Er du nyuddannet eller godt i gang med din tekniske uddannelse som datamatiker, ingeniør, datalog eller lignende og brænder du for at kickstarte din karriere indenfor IT sikkerhed? Så har du en unik mulighed, for at blive en del af holdet, der sætter rammerne for IT sikkerhed i SE.

Sted: Esbjerg, Sønderborg, Århus

Læs mere
07-11-2016

Struktureret planlægger

Er du den fødte planlægger, der med dit strukturerede overblik sikrer, at vores teknikere har en hverdag, hvor de kan levere den bedste kundeoplevelse? Så har vi jobbet til dig!

Sted: Aalborg, Brønderslev

Læs mere