Har du energi til forandring?
Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Hvis du ikke kan finde et job under ”ledige stillinger” som matcher din kompetencer og ambitioner, kan du oprette en Jobagent. Jobagenten sørger for at sende relevante stillingsopslag direkte i din mailboks. Da vi ikke modtager uopfordrede ansøgninger, foreslår vi, at du i stedet for bruger vores Jobagent. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

Ja tak – opret mig i Jobagenten

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
20-03-2017

Senior Product Manager til SE Koncernen

Vi søger en Senior Product Manager med en stærk kommerciel profil, som brænder for at spille en central rolle og tage ansvar for forretningen. Vil du være med til at sikre Stofas fremtidige teknologiske muligheder indenfor telefoni- og omstillingsløsninger til det danske erhvervsliv?

Sted: Århus

Læs mere
13-03-2017

Stofa i Brønderslev søger motiverede kundeservicekonsulenter

Har du erfaring med kundeservice/salg og lyst til en hverdag i et team, hvor vi har det sjovt, mens vi yder kundeservice i verdensklasse?

Sted: Brønderslev

Læs mere
10-03-2017

Stofa i Århus søger motiverede kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere
10-03-2017

SE-koncernen søger en ambitiøs Financial Controller

Har du ambitioner for din karriere? Har du lyst til at være en del af et team, hvor udvikling og ansvar er i fokus? Vil du også være del af et miljø, der aldrig er stillestående så er der masser af spændende muligheder hos os.

Sted: Århus, Esbjerg

Læs mere
03-03-2017

Erfaren økonomiassistent med en proaktiv tilgang

Vil du være en central medarbejder med en bred kontaktflade i en virksomhed med en stærk kultur? – og har du samtidigt en høj kvalitetssans og styr på dine deadlines, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg

Læs mere
03-03-2017

Praktik som lobbyist

SE søger ambitiøse praktikanter til vores Public Affairs afdeling i København til efteråret. Vil du være med til at skabe en grøn omstilling eller være med til at digitalisere Danmark? Har du lyst til at spille en central rolle i at sikre, at SE og Stofas strategi og beslutninger bliver baseret på robust indsigt i politiske beslutningsprocesser og rammevilkår? Og har du ambitioner om at udvikle dig både fagligt og personligt inden for public affairs? Så er det måske dig, vi er på udkig efter.

Sted: København

Læs mere
03-03-2017

SE/Stofa søger kommunikationspraktikanter til efteråret 2017

Vil du gerne sætte dine færdigheder på prøve og kombinere de teoretiske og praktiske aspekter fra dit studie med værdiskabende arbejde? Er du dygtig til at skrue en god fortælling sammen, og synes du håndtering af forskellige medier og målgrupper er spændende? Og vil du ikke mindst være en del af et stærkt engageret og alsidigt team? Så er det måske dig, vi er på udkig efter. SE søger nemlig kommunikationspraktikanter til efteråret 2017.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
10-02-2017

Stofa søger netplanlægger til Kolding, Ringsted eller Brønderslev

Har du praktisk erfaring og lyst til projektering af coax ? Så har vi jobbet til dig! Som Netplanlægger i Stofa bidrager du til, at vores kunder altid får leveret kabel-tv og internetprodukter af høj kvalitet og til tiden.

Sted: Kolding, Brønderslev, Ringsted

Læs mere
03-02-2017

Microsoft IT-driftsspecialist

Har du drive og lyst og evne til at arbejde med både projektarbejde og daglig drift? Har du også den nødvendige tekniske faglighed og baggrund, og vil du være med til drifte Exchange, AD og yde 2nd line support, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg, Sønderborg

Læs mere
20-01-2017

SE/Stofa søger systemadministrator til Aarhus

Som systemadministrator i SE/Stofa får du ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom du skal fungere som støtte til virksomhedens Network Operations Center og udviklingsafdeling. Herudover kommer du til at indgå i diverse projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server- og backend delen af projektet. Derfor er det vigtigt med samarbejde og sparring med kolleger, samtidig med at du forventes at kunne arbejde selvstændigt.

Sted: Århus, Horsens

Læs mere
13-01-2017

Stofa søger dygtig sælger til Fibersalg i Esbjerg

Skal vi kæmpe sammen? Er du en ambitiøs sælger, der kan skabe unikke kundeoplevelser, og samtidig få ordren i hus, så er det lige dig, vi står og mangler.

Sted: Esbjerg

Læs mere