Har du energi til forandring?      Søg et job hos SE

I SE-koncernen bliver du en del af en organisation, der er drevet af stærke ambitioner om vækst. Hvor andre ser problemer, ser vi muligheder. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt, hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Det gælder uanset, om vi arbejder med el- og gasforsyning, energi-effektiviseringer eller øget digitalisering af samfundet. 

Tekniker, konsulent, internship, kundeservicemedarbejder eller noget helt femte? Måske skal dit kommende job være hos SE? Tag et kig på vores ledige stillinger og overvej, om SE er fremtiden for dig. 

Da vi modtager mange uopfordrede ansøgninger anbefaler vi, at du orienterer dig her på siden efter et job, der matcher dit talent og kvalifikationer. Du er også meget velkommen til at følge os på LinkedIn.

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen
21-02-2017

SE koncernen søger Direktionsassistent til Aarhus

Vi søger en skarp og analytisk direktionsassistent til en central rolle som sparringspartner for koncernledelsen. SE koncernen er i en rivende udvikling, og vi arbejder hele tiden professionelt med at eksekvere på vores forretningsstrategier og optimere vores forretning generelt.

Sted: Århus

Læs mere
12-02-2017

Stofa i Brønderslev søger Kundeservicekonsulenter

Har du erfaring med kundeservice/salg og lyst til en hverdag i et team, hvor vi har det sjovt, mens vi yder kundeservice i verdensklasse?

Sted: Brønderslev

Læs mere
10-02-2017

Stofa søger netplanlægger til Kolding, Ringsted eller Brønderslev

Har du praktisk erfaring og lyst til projektering af coax ? Så har vi jobbet til dig! Som Netplanlægger i Stofa bidrager du til, at vores kunder altid får leveret kabel-tv og internetprodukter af høj kvalitet og til tiden.

Sted: Kolding, Brønderslev, Ringsted

Læs mere
10-02-2017

Stofa i Århus søger kundesupportere

Er du en vinder, og motiveres du af mål og resultater? Sætter du en ære i at levere en unik supportoplevelse, hvor salg og service er på et højt niveau? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så har du muligheden for at blive en del af Stofa i Århus.

Sted: Århus

Læs mere
10-02-2017

Studentermedhjælper til HR

Vil du være del af en professionel HR funktion og få indblik en lang række HR opgaver? – Er du samtidig proaktiv, fleksibel og kan levere kvalitet, så har vi et spændende studenterjob. Deadline for ansøgning er den 23. februar, så skynd dig at søge stillingen.

Sted: Århus

Læs mere
03-02-2017

Microsoft IT-driftsspecialist

Har du drive og lyst og evne til at arbejde med både projektarbejde og daglig drift? Har du også den nødvendige tekniske faglighed og baggrund, og vil du være med til drifte Exchange, AD og yde 2nd line support, så har vi jobbet til dig.

Sted: Esbjerg, Sønderborg

Læs mere
20-01-2017

SE/Stofa søger systemadministrator til Aarhus

Som systemadministrator i SE/Stofa får du ansvar for drift og udvikling af server og backend systemer, ligesom du skal fungere som støtte til virksomhedens Network Operations Center og udviklingsafdeling. Herudover kommer du til at indgå i diverse projektgrupper på tværs i organisationen, hvor du typisk har ansvaret for server- og backend delen af projektet. Derfor er det vigtigt med samarbejde og sparring med kolleger, samtidig med at du forventes at kunne arbejde selvstændigt.

Sted: Horsens, Århus

Læs mere
13-01-2017

Stofa søger dygtig sælger til Fibersalg i Esbjerg

Skal vi kæmpe sammen? Er du en ambitiøs sælger, der kan skabe unikke kundeoplevelser, og samtidig få ordren i hus, så er det lige dig, vi står og mangler.

Sted: Esbjerg

Læs mere
05-01-2017

IT Udviklingschef med drive og forretningsfokus

Vil du være med til at udvikle vores IT-udviklingsafdeling til højeste niveau? Og er du ambitiøs med hensyn til at skabe den perfekte IT-platform, der kan understøtte SE? Så har vi jobbet til dig, hvor du får mulighed for at arbejde med forandringer, ledelse, IT-udvikling og sikring af, at vi flytter vores platform til næste niveau.

Sted: Esbjerg, Århus

Læs mere
18-12-2016

Drifttekniker til SE’s kontrolrum

Er du El-ingeniør eller maskinmester og har du kendskab til drift af elforsyningsnettet? SE søger medarbejder til overvågning og drift af distributionsnettet i Syddanmark.

Sted: Esbjerg

Læs mere
13-12-2016

Interne Salgskonsulenter til Stofas Erhvervsafdeling

Har du en fantastisk indlevelsesevne, en naturlig nysgerrighed og intuition? Er du målrettet, resultatorienteret og omstillingsparat, og brænder du for at levere den sublime kundeoplevelse? Stofa Erhverv søger medarbejdere til internt telesalgsteam, som evner at skabe nærvær og professionalisme.

Sted: Århus

Læs mere