På jagt efter praktik eller elevplads?

Skal du i praktik under din uddannelse? Eller er du så langt med studiet, at du gerne vil finde en virksomhed at skrive speciale om? Måske har du valgt en helt anden vej, og leder nu efter en elev- eller læreplads inden for It, økonomi, teknisk design eller noget helt fjerde.

Læs om dine muligheder her på siden.

 

 

 

På jagt efter praktik eller elevplads?

Skal du i praktik under din uddannelse? Eller er du så langt med studiet, at du gerne vil finde en virksomhed at skrive speciale om? Måske har du valgt en helt anden vej, og leder nu efter en elev- eller læreplads inden for It, økonomi, teknisk design eller noget helt fjerde.

Læs om dine muligheder her på siden.

Mød Caroline

Se videoen med vores tidligere praktikant Caroline – og hør, hvorfor hun anbefaler dig at blive vores næste praktikant.


Win-Win

I SE har vi stort fokus på at skabe relevante praktikpladser for studerende. Vi vil gerne give dig mulighed for at få praktisk erfaring med det, du har lært på studiet, og selv få et friskt pust til vores afdelinger og et nyt syn på måder at løse opgaver på. Vi ser det som en ’win-win’-løsning.

Samtidig ønsker vi at være med til at uddanne unge mennesker i Danmark indenfor forskellige fagområder. 

Vi slår løbende spændende praktik- og elevpladser op. Tjek vores ledige stillinger eller få direkte besked ved at tilmelde dig vores jobagent.

 

I gang med specialet?

Kontakt os på hrmail@se.dk, hvis du ønsker at skrive speciale i samarbejde med en afdeling i SE.

Caroline

Caroline Ahrenkiel

Læser Kommunikation på Danmarks Mediehøjskole
I praktik hos Koncernkommunikation, SE

Hvad har overrasket dig mest som praktikant?

Det har overrasket mig, hvor mange opgaver kommunikationsafdelingen i SE står for. Det er fedt at være i en afdeling, hvor alle har mange bolde i luften – og hvor der også er spændende opgaver til mig.

Ser du et link mellem dit studie og din praktik?

Jeg ser et klart link til nærmest alle mine fag på studiet, og kan også bruge den viden, jeg har med mig derfra. Det kan for eksempel være, når jeg skal nå ud med et budskab til en bestemt målgruppe og skal tage højde for, hvad der er relevant for lige præcis den målgruppe.

Har du et godt råd til andre studerende?

Jeg er fuldstændig overbevist om, at man lærer bedst ved at få prøvet ens fag af i praksis. Så til de, der overvejer praktik – gør det! Det kan kun anbefales.

Styr på finanserne?

Vil du gerne opleve hverdagen i en finansafdeling med over 80 ansatte? Og få lov til at snuse til alt lige fra fakturering, bogføring og bankafstemninger til betaling til kreditorer og controlling? Så er vores 2-års økonomielevsforløb måske noget for dig.

Som økonomielev hos SE bliver du tilknyttet et talentforløb på Mommark. Forløbet kører sideløbende med din uddannelse og giver dig blandt andet to fag på akademi-niveau.

Læs om talentforløbet

Gennem hele din elevtid bliver du desuden fulgt af en uddannelsesansvarlig. Og så har du også mulighed for at deltage i både faglige og sociale arrangementer sammen med øvrige elever og på tværs af teams.

Vi søger løbende nye økonomielever, så hold øje med vores stillingsopslag eller tilmeld dig vores jobagent for at få direkte besked.Fra studentermedhjælper til fastansat


"Mens jeg skrev mit speciale, var jeg ansat som studentermedhjælper i SE-koncernens interne konsulentenhed, som i dag hedder Financial Modeling. På det tidspunkt læste jeg en kandidat i Finance & International Business i Aarhus, og kendte til SE, da jeg oprindeligt kommer fra Esbjerg.

Studiejobbet gav mig praktisk erfaring med emner inden for mit studie, primært opkøb og fusioner, finansiel modellering og strategi. Her var jeg blandt andet på et projekt, hvor jeg i samarbejde med resten af teamet skulle udarbejde et beslutningsoplæg til investeringskomiteen i forbindelse med et virksomhedsopkøb. Studiejobbet var utrolig lærerigt og udfordrende, og gav mig samtidig plads til at passe mit studie.

Jeg fik et rigtig godt indtryk af SE i mit studiejob, og efter jeg afsluttede min uddannelse blev jeg tilbudt en fast stilling. Den takkede jeg naturligvis ’ja tak’ til."

Michael Berg Christensen, Associate i Financial Modeling.

Michael
Et fælles spejlbillede

I SE spejler vi os dagligt i vores leveregler og kundeløfter. For os er det fundamentet for en stærk kultur, der binder os sammen på tværs af forretningsområder og geografi.

Se vores leveregler og kundeløfter