Måske er du en del af vores fælles fremtid

Hos SE sætter vi barren højt, og det forventer vi også af vores kommende kolleger. Vores mål er ganske enkelt at sætte nye standarder overalt hvor vi kommer frem inden for energi og digitalisering. Som medarbejder i SE koncernen, er du med til at sætte kursen og nå målet. Her kan du læse om vores rekrutteringsproces, blive klogere på SE som arbejdsplads, og se ledige stillinger.

Se vores ledige stillinger

SE og Stofa - Vi kæmper og vokser sammen

Har du lyst til at være en del af vores familie?

Du kan søge en af de allerede opslåede stillinger eller oprette en Jobagent. Jobagenten matcher dine ønskede kriterier med vores nyopslåede stillinger, og du vil få direkte besked i din mailboks.

Rekruttering

Rekruttering er en rejse

Når vi søger en ny medarbejder hos SE, er det en grundig rekrutteringsproces. Både for dig og for os. Vores mål er at finde nye medarbejdere, der vil være med til at sætte nye standarder inden for energi og digitalisering.

På Karrieremessen i Esbjerg i september havde SE søsat en konkurrence, hvor man kunne vinde en times sparringsmøde med Niels Duedahl. Den heldige vinder blev Dan, som fik nye indsigter på karriereliv og personlig ledelse:

– Samtalen har helt klart fået mig til at tænke over, hvordan jeg vil forfølge mine mål i fremtiden, sagde Dan blandt andet efter interviewet.

Fremtiden venter ikke
– gør du?

I SE og Stofa venter vi ikke på, at fremtiden overhaler os – vi skaber fremtiden!

Skal du være med?

Mød en medarbejder hos SE

Vores kultur

Vores rødder stikker dybt. Vi har tradition for at kæmpe på kundernes vegne. Det gælder både i kampen om bedre kundeservice, stærke produkter og konkurrencedygtige priser. Vi har skabt et stærkt fundament, hvorfra vores andelsselskab kan udvikle sig og udfordre vores store konkurrenter.

Værdier vi værner om

Vi er en virksomhed med fire stærke værdier: åbenhed, nærhed, mod og bæredygtighed. Vores værdier giver os et grundlag for at handle ud fra. Og de fortæller os, hvordan vi skal imødekomme nye muligheder og udfordringer.Vi gør alt for at forstå vores kunder

Vi gør alt for at forstå vores kunder

Bæredygtighed - Vi passer på miljøet og hinanden

Vi passer på miljøet og hinanden

Vi deler gavmildt ud af vores tid og vores viden

Vi deler gavmildt ud af vores tid og vores viden

Vi tør gå nye veje for at nå nye mål

Vi tør gå nye veje for at nå nye mål