Energioptimering for erhverv. Til gavn for både økonomien og miljøet 

Lad os hjælpe din virksomhed med energioptimering. Vores energirådgivere er eksperter i at finde kilder til energiforbedringer og mindske forbruget af CO2 i virksomheden. 

Bliv ringet op om energioptimering hos SE
Grøn Energi

Energirådgivning der betaler sig

Et besøg af en energirådgiver fra SE Energi & Klima kan både give gode resultater på virksomhedens bundlinje og en gladere natur. Du bliver mødt af professionelle rådgivere, der er på jagt efter energibesparelser. Det handler om, hvordan vi kan hjælpe dig med at reducere virksomhedens CO2 udledning.

Spar penge ved at tegne en el-aftale

Eksperter i energioptimering

Hos SE Energi & Klima arbejder vi for at ændre verden gennem en klogere måde at anvende vores energi på. Derfor har vi også et team af energioptimerings-eksperter, som udelukkende beskæftiger sig med energi og optimering. Vores eksperter har hver især deres speciale, og mange års erfaring med at rådgive virksomheder omkring energioptimering. Og de hjælper også gerne dig til store besparelser og en grønnere profil.

Vi gør brug af en meget simpel screenings-metode, hvor vi med det samme finder ud af, om vi i samarbejde med dig, kan energioptimere din virksomhed. Og hvorfor ikke lade os komme på sagen med det samme? Lige nu kan du nemlig få energitilskud til det.
Det er nemt, uforpligtende og fordelagtigt for både din virksomhedens økonomi og ressourceforbrug.

Vi implementerer energioptimeringer

Det er ikke nok at vide, hvad du skal gøre for at energioptimere, hvis det bare bliver ved anbefalinger. Faktisk er det spild af penge. Derfor overlader vi dig ikke til dig selv, når vi er kommet med vores energianbefalinger. Vi går gerne skridtet videre og hjælper dig med at implementere energioptimeringer.

Få tilskud til energiforbedringer i din virksomhed

Det er muligt for virksomheder at søge om tilskud til energiforbedringer. Du søger gennem dit energiselskab, og så udregner Erhvervsstyrelsen hvor meget tilskud, du kan få.

Energitilskuddets størrelse afhænger af, hvor mange kilowatt-timer du kan spare på dine energioptimeringer – jo større forbedringstiltag, jo større tilskud får du. Tilskuddets størrelse beregnes ud fra nogle standardværdier, som Energistyrelsen har beregnet.

Vigtigt når du søger energitilskud

Som udgangspunkt kan du søge om tilskud til alle energioptimeringer, som mindsker virksomhedes brug af kilowatt-timer.

Du skal bare huske at søge om energitilskuddet, inden du går i gang med et projekt.


Der udbetales ikke energitilskud til allerede gennemførte energioptimeringer.

Hør mere om energitilskud for erhvervsvirksomheder