Spar tid med selvbetjening 

Med SE’s selvbetjeningsværktøjer kan du nemt og hurtigt få overblik over din virksomheds el-forbrug og -regninger. Her kan du bl.a. også tilmelde dig leverandørservice for erhvervsvirksomheder.

Få overblikket på Min side erhverv 

Log dig på Min side erhverv og få adgang til alt, hvad du har brug for at vide om din virksomheds el-aftale. Tjek energiforbruget og se dine regninger. Nemt og hurtigt.

Gå til Min Side erhverv

Brug for rådgivning?

Hos SE leverer vi ikke kun strøm til din virksomhed – men også rådgivning. Vi har en række kompetente erhvervsrådgivere, som kender el-markedet i Danmark rigtig godt og kan rådgive om, hvilken løsning der passer bedst til din virksomhed.

Glad kundeservice dame
Følg dit el-forbrug på mobilen med vores mange nyttige funktioner

Følg dit el-forbrug på mobilen 

Det er helt gratis at hente vores app, og du kan følge dit el-forbrug overalt. Et godt overblik over dit forbrug gør det lettere at spare på energien - så start med det samme!

Find SE i App Store eller på Google Play.

Mange funktioner

Med vores app kan du se time-, dags-, måneds- og årsforbruget på alle dine el-målere – i virksomheden. Du kan også opsætte forbrugsovervågning og blive advaret, hvis dit forbrug er over eller under en vis grænse. Når du åbner SE's app skal du bruge dit kundenummer og din pinkode til at logge ind med – dem finder du på din el-regning.