Alt hvad du bør vide om flytning 

Hvis din virksomhed skal flytte adresse, skal du melde flytning til os – uanset om det er til- eller fraflytning. I vores online kundeservice kan du finde flytteformularer, og du kan få svar på de oftest stillede spørgsmål. Er du stadig i tvivl, har du også mulighed for at chatte, skrive eller ringe til os. 

Flytteklar familie - Alt hvad du bør vide om flytning
Flytning

Meld fraflytning

Når din virksomhed flytter adresse, skal du give os besked om det. Det skal du gøre senest 5 hverdage før flyttedatoen – og gerne så tidligt som muligt. Ellers risikerer du fortsat at komme til at betale for forbruget på adressen. Du hæfter for forbruget, så længe du er tilmeldt på adressen.

Du modtager en slutopgørelse senest 14 dage efter flyttedatoen.

Meld tilflytning

Når din virksomheds flytter ind på en ny adresse, skal du give os besked om det. Det skal du gøre senest 5 hverdage før flyttedatoen på el, og senest 5 hverdage efter flyttedatoen på gas. Flytning kan tidligst meldes 2 måneder før flyttedatoen. 

Du modtager et velkomstbrev senest 14 dage efter indflytningsdatoen.

Spørgsmål og svar

Hvor længe hæfter du for forbruget?

Du hæfter for forbruget i al den tid, du betaler husleje. Du kan sagtens flytte fra adressen for eksempel 14 dage tidligere, men skal du betale el lige så længe, du skal betale husleje.

Bemærk

Overhold tidsfristerne!

Reglerne er blevet skærpet. Du kan ikke længere melde flytning med tilbagevirkende kraft. Derfor er det vigtigt, at du overholder tidskræfterne. Så undgår du i hvert fald unødvendige opkrævninger.