S√łnderborg Forsyning
S√łnderborg Forsyning

Sønderborg Forsyning har fået Medvind

12-20-2017

Om Sønderborg Forsyning

  • Lars Blædel Riemann, direktør i Sønderborg Forsyning
  • Servicerer 37.000 husstande og 5.000 virksomheder
  • Forsyner inden for forsyningsområderne  vand, varme, spildevand og affald i Sønderborg kommune

Hvorfor har I valgt SE Energi og Klima som leverandør?

– Som forsyning bruger vi meget store mængder energi til at flytte vand og rense spildevand.  Derfor er det vigtigt, at vi tænker os om i valget af løsninger, så vi først og fremmest bruger så lidt energi som muligt, og dernæst - når vi skal bruge energi - vælger et bæredygtigt alternativ.

Sønderborg Forsyning

Hvad var løsningen og hvad har I fået?

– Det bedste alternativ vi kunne finde på markedet for grøn og miljørigtig strøm, var SE´s Medvind, så det valgte vi. Ved at vælge grønne og miljørigtige alternativer har vi i Sønderborg Forsyning siden 2007 formået at skære 75 pct. af vores CO2-udledning.

Hvordan oplevede I processen i forhold til installation og service?

– Skiftet til Medvind var fuldstændigt ukompliceret, og hverken vi eller vores kunder har oplevet nogen form for gener. SE har gennem hele processen ydet en fremragende kundeservice.

Hvordan har løsningen hjulpet jer?

– Sønderborg er kendt for sine dybt ambitiøse klimamål og visionen ProjectZero, der arbejder for at gøre hele kommunen energineutral i 2029.

Det er vigtigt for både os og vores kunder at være grønne – og fordi vi handler på vegne af vores kunder, der ikke har noget alternativ til os, er det særligt vigtig, at vi opfører os ansvarligt og bæredygtigt.

Med et forbrug på knap 7.000.000 kWh årligt, svarende til 1.750 husstandes forbrug, er vi med Medvind med til at sikre produktionen af vindmøllestrøm til gavn for den grønne omstilling. Og det giver god mening for os.

Hør hvordan Sønderborg Forsyning arbejder på at være energineutrale

Tilbage til oversigten