MedVind Erhverv er din genvej til en grønnere firmaprofil

Med en MedVind Erhverv aftale bidrager din virksomhed aktivt til et mere bæredygtigt samfund.

Det er hurtigt og enkelt at indgå en aftale om MedVind Erhverv. Vi står for alt det administrative, mens du blot skal høste fordelene af den nye, grønnere profil.

Fremtidssikrede virksomheder har en klar social profil - dine kunder og medarbejdere     forventer det!

Få en grønnere firmaprofil
Vindstrøm el

Med en MedVind Erhverv aftale bidrager din virksomhed aktivt til et mere bæredygtigt samfund.

Aftalen betyder, at din strøm udelukkende kommer fra vores 256 danske landvindmøller, så du helt neutralisere den CO2-udledning, der stammer fra din virksomheds el-forbrug. Du opnår en stærk grøn profil og imødekommer kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres krav til bæredygtighed og social ansvarlighed.

Få gratis rådgivning om Medvind Erhverv

MedVind Erhverv fordele:

  • Vis omverdenen at din virksomhed tager ansvar for miljøet.
  • Opnå grøn branding uden tidsrøvende administration.
  • CO2-neutraliser din virksomheds el-forbrug.
  • Bidrag til et renere og mere bæredygtigt samfund.

MedVind Erhverv fordele:

  • Imødekom kunders, medarbejderes og samarbejdspartneres krav til ansvarlig produktion.
  • Vi indsætter tilsvarende RECS certifikater på SE's konto i RECSCMO registeret.
denblaaplanet
– Som natur-ambassadør har vi en stærk miljø- og CSR-politik, og det ligger i vores DNA, at vi skal belaste miljøet så lidt som muligt. Derfor kan vi slet ikke lade være med at lave aftaler, som denne med SE, om at CO2-neutralisere vores energiforbrug.

Dorte Gleie, adm. direktør hos Den Blå Planet

Sikkerhed for vindproduceret strøm

Din MedVind Erhverv aftale bygger på ’Renewable Energy Certificate System’ (RECS). RECS giver sikkerhed for, at strømmen er produceret, distribueret og kontrolleret i overensstemmelse med de internationale regler for handel med vedvarende energi.

Det er din garanti for grøn strøm og det er RECS du kan anvende som dokumentation overfor tredjepart i forbindelse med eventuelle certificeringer.

Læs mere på www.recs.org

Med mere end 25 års erfaring er vi blandt Danmarks bedste indenfor energi- og klimaeffektivisering. 

Ring til os på 70115055 for gratis rådgivning om MedVind Erhverv eller udfyld formularen og vi ringer dig op.
Lad os ringe dig opLad SYD ENERGI Salg A/S ringe dig op

Firma
Navn
Adresse
Adresse skal vælges på listen
Telefonnummer
E-mail

Grøn vindstrøm fra SE’s vindmøller

I SE Energi & Klima arbejder vi for en bæredygtig verden, hvor vi skaber plads til, at også vores børn og børnebørn kan vokse op i trygge og rene omgivelser. 

Vi skal væk fra afbrænding af fossile brændsler. Derfor er vi i dag, sammen med PFA, Danmarks største ejer af landbaserede vindmøller. Vi tilbyder fleksible koncepter for involvering i det produkt, vi kalder “Vindstrøm”. Vindstrøm fra SE betyder vindstrøm fra vores vindmøller – landbaserede eller kystnære.  

Køber din virksomhed vindstrøm via SE, får I:

  • nedbragt eller helt neutraliseret CO2-udledningen fra virksomhedens el-forbrug
  • mulighed for at bidrage til den grønne omstilling
  • visualiseret jeres grønne el-forbrug via vores virtuelle vindmølle-app, som kan vises på fx hjemmeside og infoskærme i din virksomhed
  • råd og vejledning til aktivering af jeres grønne investering, både i og udenfor virksomheden

 

Vindmøller

Vindstrøm – lang horisont

Vindstrøm bygger på indgåelse af langvarige aftageraftaler for levering af strøm fra nye eller nyere landvindmøller eller kystnære vindmøller. Aftageraftalerne bidrager positivt til lønsomheden ved at opstille og drive vindmøller og underbygger derfor beslutningen om at opstille nye vindmøller. Vindstrøm giver din virksomhed mulighed for at sætte et synligt, særskilt og meget individuelt aftryk på klimaet.

Aftageraftalerne bygger på Renewable Energy Certificate System (RECS)*. Som kunde binder man sig således til at aftage en given mængde RECS-beviser mod betaling i ca. 10 år, hvilket svarer til møllens tilbagebetalingstid. 

For større projekter med en længere investeringshorisont og et ønske fra jer om en dybere involvering med vindstrøm, kan et medejerskab også være en mulighed, hvilket vi gerne indgår i en dialog omkring. 

*Renewable Energy Certificate System ( RECS)* er et anerkendte koncept der giver sikkerhed for, at vindstrømmen er produceret, distribueret og kontrolleret i overensstemmelse med de internationale regler for handel med vedvarende energi. Læs mere om RECS på www.recs.org

Det er vigtigt, at I træffer det rigtige valg. SE tager altid dialogen omkring de generelle muligheder for vedvarende energi. Det hele med udgangspunkt i, hvad vindstrøm skal gøre for din virksomhed.

** Renewable Energy Certificate System (RECS) er et anerkendte koncept der giver sikkerhed for, at vindstrømmen er produceret, distribueret og kontrolleret i overensstemmelse med de internationale regler for handel med vedvarende energi. Læs mere om RECS på www.recs.org Som kunde binder din virksomhed sig således til at aftage en given mængde RECS-certifikater svarende til jeres el-forbrug. RECS-certifikaterne er også jeres dokumentation for aftalen, der sikre jer, at strømmen er vindstrøm produceret, distribueret og kontrolleret i overensstemmelse med de internationale regler.