Få rådgivning om køb af el til din virksomhed

Lad os sammen finde den rigtige energiløsning til din virksomhed. Vi kender markedet ud og ind. Og vi kan hjælpe dig med at finde den bedste el-aftale til jeres behov.

El

El-aftaler til alle typer erhverv

Hos SE Energi & Klima servicerer vi alle typer af virksomheder. Vi tilbyder dig flere forskellige former for el-aftaler – afhængigt af dit erhverv og størrelsen på din virksomhed. En skræddersyet el-aftale eller en af de el-aftaler, vi har på hylden?

For os er det ikke vigtigt. Det handler om at finde den el-aftale, der sparer din virksomhed mest muligt og samtidig giver mindst mulig risiko.

Spar penge ved at tegne en el-aftale

Skræddersyede el-aftaler til alle erhverv 

Ingen virksomhed er for lille eller for stor til, at vi kan lave en skræddersyet el-aftale. Vi servicerer alt lige fra bagerier til store industrivirksomheder med el.

Vores erhvervsrådgivere er erfarne og kender el-markedet i Danmark ud og ind. Og de laver ikke andet end at tænke i energibesparelser på virksomheders vegne.

Vindstrøm el

Din genvej til en grønnere firmaprofil 

Med en MedVind Erhverv aftale bidrager din virksomhed aktivt til et mere bæredygtigt samfund. Aftalen betyder, at din strøm udelukkende kommer fra vores 256 danske landvindmøller, så du helt neutralisere den CO2-udledning, der stammer fra din virksomheds el-forbrug. 

Fremtidssikrede virksomheder har en klar social profil – dine kunder og medarbejdere forventer det!

Sådan får du billige el-priser

Det er ikke lige nemt at gennemskue, hvordan du får den billigste el. Men egentlig er det udelukkende prisen pr. kWh og el-abonnementet, du skal sammenholde for at finde ud af, hvilke el-priser, der er billigst. Alt andet på din virksomheds el-regning er nemlig afgifter og skatter til staten.

Sønderborg Forsyning

Sønderborg Forsyning har skåret 75% af deres Co2-udledning

"Det bedste alternativ vi kunne finde på markedet for grøn og miljørigtig strøm, var SE's Medvind, så det valgte vi. Ved at vælge grønne og miljørigtige alternativer har vi i Sønderborg Forsyning siden 2007 formået at skære 75 pct. af vores Co2-udledning."

Lars Blædel Riemann, direktør i Sønderborg Forsyning

Brug for rådgivning om gade- og udebelysning?

Hør, hvordan vi kan hjælpe dig med din virksomheds belysning.

Udfyld dine kontaktinformationer, så ringer vi til dig. 
Eller du kan kontakte os på 75188539 eller udelys@se.dk.

Bliv ringet op af energiselskabet SE