Vi støtter Elitesporten i regionen – og det betaler sig

Sponsering skal skabe synlighed og opmærksomhed omkring vores brand. Det sker især gennem vores sportslige sponsorater med regionale fyrtårne; EfB Fodbold og SønderjyskE ishockey, fodbold, dame- og herrehåndbold samt navnesponsoratet på SE Arena.

Fyrtårnene er indgang til den brede idræt

Sponsorater giver SE adgang til at formidle vores værdier til et bredt publikum i regionen. Dels via tilskuere og dels via den store medieomtale. Alt sammen til gavn og glæde for SE, og dermed også for andelshaverne i regionen.

SE’s kunder får også kontante fordele

Oplevelser er en stor og vigtig del af vores sponsorater. Vi har VIP-pladser til hver kamp både hos EfB fodbold og SønderjyskE. Vi bruger billetterne til eksisterende og potentielle storkunder. Derudover har vi også tribunebilletter, som vi bruger til privatkunder - bl.a. til kunder, som har en Din&Min elaftale.

Ved at benytte se.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem Klik her.