Varmepumper

Varmepumper er energieffektive og miljøvenlige løsninger til opvarming af hjemmet. Et grønt og prisbilligt alternativ til fx oliefyret og en fremtidssikker investering, hvis du bygger nyt.

SE tilbyder 3 typer varmepumper:


Hvilken varmepumpe skal du vælge?

Selvom pumpernes navne lyder ens – er de meget forskellige. Luft-til-vand pumpen og jordvarme er en primær varmekilde og leverer både varme samt varmt vand til huset.

Luft-til-luft varmepumpen, populært kendt som DanmarksPumpen, er en sekundær varmekilde, og fungerer altså kun sammen med en anden energikilde. DanmarksPumpen fra Panasonic, er særligt udviklet til klimaet i norden, og er derfor specielt effektiv i Danmark. Typisk supplerer luft-til-luft varmepumpen el-radiatorer i helårshuse og sommerhuse med elvarme.

Få den rigtige rådgivning

Vi rådgiver gerne om valg af løsning, installation og ikke mindst om din energibesparelse. Vores kunders erfaring er, at de har sparet op til 20.000 kr. på en årlig olieregning på 30.000 kr. ved at tage varmepumper i brug.

Kontakt os på 7518 8619

Ring mig opVed at benytte se.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem Klik her.