Spar på energiregningen 

Hos SE leverer vi billig el og gas til kunder i hele Danmark. Og det er helt enkelt og ganske gratis at skifte til SE, hvis du ikke allerede er kunde. Du får din el og gas fuldstændig som i dag – bare billigere og med flere fordele. Vi sørger for al det praktiske og står for papirarbejdet.

 

El

 

Gas

SE er billigere på strøm! Men har du taget stilling til den elaftale, du har? Der er mange der ikke tænker over deres elpriser, men du skal faktisk aktivt vælge en elaftale, hvis du skal være sikker på, at du har den rette aftale. Der kan være en del fordele ved at skifte til en specifik elaftale. Du kan muligvis spare nogle penge. Hvis du ikke vælger en elaftale, får du vores forsyningspligt el – det kalder vi ”Standard el”. Men ved at vælge en aftale, kan du låse dit forbrug til en fast lav pris, bruge strømmen når den er billigst eller du kan lade os forhandle en god pris for dig.

Læs mere her på vores hjemmeside, eller ring til os på 7011 5010 – så vil vi hjælpe dig med at finde den bedste aftale til dit behov.

  Hos SE får du billig naturgas. Men hvordan du skal opnå besparelsen, er helt op til dig. Vi har to aftaler du kan vælge mellem, så du kan få det mest hensigtsmæssige produkt til dit forbrug og behov.

Naturgaspriserne skifter hele tiden, og der er forskellige måder at vende det til din fordel. Du kan vælge at låse prisen på din naturgas til en fast lav pris, eller du kan vælge en aftale med en variabel pris – her følger priserne markedsprisens op- og nedture. Hvordan får du en billig gasaftale? Du skal blot bestille her på hjemmesiden – eller ringe til os på 7011 5010. Vi står for flytningen og administrationen vedr. dit skifte.

Få en billig elaftale her

 

Få en billig naturgasaftaleForstå din elregning

Har du problemer med at forstå, hvad de forskellige poster på din elregning dækker over?
Vi forklarer det for dig her

Kan du få en billigere elregning?

SE er billigere på strøm. Vi viser det i sammenligningen her

Vi kan også tage en snak om din aftale og muligheder. Skal vi ringe dig op?
Hvis du har nogle spørgsmål vedr. din elforsyning, kan du henvende dig til os på 7011 5010.
Vi ringer dig gerne op

Ved at benytte se.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem Klik her.