Få populære tv-pakker fra Stofa

Stofa. Tv - Bredbånd - Telefoni

Tv

Dit SE fiberbredbånd er blevet til Stofa fiberbredbånd.
Det giver dig mange nye tv- og bredbåndsmuligheder.

Høje hastigheder og hurtigt internet

Hos Stofa kan du vælge mellem mange forskellige hastigheder på dit fiberbredbånd. Med en høj og stabil hastighed har du de bedste forudsætninger for, at hele familien kan være koblet på på én gang uden det går ud over kvaliteten. Du kan lynhurtigt hente film og billeder på nettet, og det lige bliver en lille smule sjovere at surfe og game online! Og så starter vores hastigheder hvor de nuværende ADSL-forbindelse stopper.

Tag dit tv med

Samler du både tv og fiberbredbånd hos Stofa, vil du også kunne se alle dine tv-kanaler via WebTv på smartphones og tablets både indenfor og udenfor hjemmet, så længe du befinder dig inden for Danmarks grænser.

Læs mere om Stofa fiberbredbånd


Skal vi ringe til dig om de nye muligheder?

Er du interesseret i at høre mere om de nye muligheder og fordele med Stofas produkter, så ringer vi gerne til dig. Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os på 7011 5030.
Bestil et opkald på Stofas hjemmeside

Ved at benytte se.dk accepterer du, at der anvendes cookies, som vi og vores partnere benytter til statistik, måling af vores ydelse og funktionalitet, samt markedsføring. Vil du vide mere om vores cookies og hvordan du sletter dem Klik her.